Δυο νέες διακρίσεις για τα παιδικά καθίσματα της CΥBEX

Δυο νέες διακρίσεις για τα παιδικά καθίσματα της CΥBEX

Δυο παιδικά καθίσματα από τη σειρά PLATINUM της CΥBEX έλαβαν για ακόμα μια χρονιά σημαντικές διακρίσεις στις δοκιμές της ADAC και του Stiftung Warentest.

Η CΥBEX αποδεικνύει για ακόμα μια φορά γιατί έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ηγέτιδα στον κλάδο της βρεφοανάπτυξης και αποτελεί leader στην κατηγορία των παιδικών καθισμάτων, αποσπώντας συνεχώς βραβεύσεις και διακρίσεις από κορυφαίους Γερμανικούς οργανισμούς όπως η ADAC.

Η πιο πρόσφατη διάκριση της CΥBEX αφορά δύο παιδικά καθίσματα από τη σειρά PLATINUM και έρχεται από τα αποτελέσματα των τελευταίων δοκιμών που διεξήγαγε η ADAC και το γερμανικό ίδρυμα καταναλωτών, Stiftung Warentest.

Το πρώτο κάθισμα που διακρίθηκε είναι το καινοτόμο Cloud Z2 i-Size. Πρόκειται για ένα all-rounder παιδικό κάθισμα που διαθέτει νέα χαρακτηριστικά με δυνατότητα ανάκλισης στο αυτοκίνητο και πλήρως εργονομική οριζόντια θέση εκτός αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, όταν τοποθετείται στο καρότσι, το Cloud Z2 i-Size με τη βάση Z2 παρέχει μέγιστη ασφάλεια και άνεση από τη γέννηση έως περίπου 24 μηνών.

CΥBEX Cloud Z2 i-Size

Όσον αφορά τη βαθμολογία του. Το Cloud Z2 i-Size με τη Base Z2, έλαβε τη συνολική βαθμολογία «Good» (1,7) στις βραβεύσεις από την ADAC και το Stiftung Warentest. Παράλληλα, το ίδιο κάθισμα με ζώνες ασφαλείας, έλαβε επίσης την εξαιρετική βαθμολογία ασφαλείας 1.0, «very good». 

Το κάθισμα CΥBEX Sirona Z2 i-Size, με τη σειρά του, διακρίθηκε ως «Best in Class» στην κατηγορία «καθίσματα αυτοκινήτου για παιδιά από τη γέννηση έως περίπου 4 ετών». Πρόκειται για ένα ασφαλές και εργονομικό κάθισμα με καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως το Σύστημα Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (L.S.P) και την Τεχνολογία Απορρόφησης Ενέργειας, που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου.

CΥBEX Sirona Z2 i-Size

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube