Αποχωρεί από τη Williams ο Robert Kubica

Αποχωρεί από τη Williams ο Robert Kubica

Ο Πολωνός φλερτάρει με το DTM - Ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το GP της Σιγκαπούρης ο Robert Kubica ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα της Williams στο τέλος του 2019.
Ο Πολωνός απουσίαζε συνολικά οκτώ χρόνια από την F1, επέστρεψε για ένα χρόνο ως δοκιμαστής και στη συνέχεια εντάχθηκε σαν full-time οδηγός φέτος στην ομάδα της Williams.
Οι επιδόσεις της ομάδας δεν είναι και οι καλύτερες, ωστόσο ο ίδιος ελάχιστες φορές βρέθηκε να σημειώνει κάτι καλύτερο από τον ομόσταυλό του, τον George Russell.

Ο τελευταίος θα παραμείνει και του χρόνου στη Williams και θα πλαισιωθεί κατά πάσα πιθανότητα από τον Nicholas Latifi που προέρχεται από την F2, αλλά παίζει και το όνομα του Nico Hulkenberg.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέλλον του Πολωνού, αυτός φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες με την ομάδα της Audi για το DTM. Ωστόσο η Audi δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του τίτλου για το 2019, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως αν ο Kubica τρέξει με Audi στο DTM, αυτό θα γίνει με περιφερειακή ομάδα πελατών και όχι με τη βασική. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube