Αποχώρησε από τη Sauber ο τεχνικός της διευθυντής, Jorg Zander

Αποχώρησε από τη Sauber ο τεχνικός της διευθυντής, Jorg Zander

Άγνωστο ακόμη ποιος θα πάρει τη θέση του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Sauber, ο Jorg Zander, ανακοίνωσε την άμεση αποχώρησή του από την Ελβετική ομάδα. 

Η αποχώρηση ήρθε λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της προσχώρησης νέου αεροδυναμιστή στην ομάδα, η οποία ως φαίνεται είναι σε φάση αναδιάρθρωσης.
Ο Zander πήγε στην ομάδα στα τέλη του 2016, προερχόμενος από την Audi όπου είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή έως ότου η εταιρεία αποσύρθηκε από το LMP1.
Η Sauber ανακοίνωσε ότι όλοι θα αναφέρονται πλέον στον Frederic Vasseur έως ότου οροστικοποιηθεί και ανακοινωθεί το νέο οργανόγραμμα της ομάδας. 

Ο Zander είχε μεγάλη εμπειρία στην F1 έχοντας εργαστεί στο παρελθόν για τη Mercedes, Brawn, Honda, BAR, Williams και κατά το 2006 και το 2007, στη BMW Sauber.
Εντύπωση πάντως προκαλέι ότι η αποχώρησή του ήρθε μετά από ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα που πέτυχε η ομάδα, μετά την 6η θέση στο Αζερμπαϊτζάν. 

Το φετινό μονοθέσιο της Sauber έχει δέιξει ότι με τον κινητήρα της Ferrari έχει κλείσει την ψαλίδα που το χώριζε από τους ανταγωνιστές της, ψαλίδα που είχε ανοίξει πολύ το 2017. Μέχρι στιγμής, μετά από 4 αγώνες η Sauber βρίσκεται στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 10 βαθμούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube