Alpine: Τέλος παραγωγής για το A110 Première Édition

Alpine: Τέλος παραγωγής για το A110 Première Édition

Το τελευταίο της… Πρώτης. Η Alpine ανακοίνωσε από τα κοινωνικά δίκτυα ότι το τελευταίο κομμάτι της έκδοσης Première Édition άφησε πίσω του τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Διέππης.

Το Α110 που βλέπετε στη φωτογραφία είναι το 1.995ο και τελευταίο κομμάτι της σειράς περιορισμένης παραγωγής λανσαρίσματος «Première Édition», σαφής αναφορά στο έτος γέννησης της εταιρείας.

Να θυμίσουμε δε ότι όλα τα κομμάτια είχαν δεσμευτεί σε ελάχιστες ημέρες... στο τέλος του 2016, σχεδόν πριν από δύο χρόνια! Και να θυμίσουμε ακόμη ότι η Première Édition παρουσιάστηκε επίσημα τον Μάρτιο του 2017. Και οι παραδόσεις ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2018.

Είναι επομένως ένα νέο συμβολικό βήμα στην ιστορία της αναβίωσης της Alpine με τη δεύτερη γενιά του A110. Η φίρμα γράφει στην αναφορά της ότι το εργοστάσιο είναι πλέον πλήρως εστιασμένο στην παραγωγή των μοντέλων της στάνταρ παραγωγής του A110, δηλαδή των εκδόσεων Pure και Legend. Εκδόσεις που παρουσιάστηκαν στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από το καλοκαίρι. Ο χρόνος παράδοσης είναι πολύ μεγάλος, με τουλάχιστον ένα χρόνο αναμονής ύστερα από την υπογραφή της παραγγελίας.

Η Première Édition γύρισε λοιπόν σελίδα και οι κλασικές παραλλαγές έχουν σχεδόν μπει στο ρυθμό τους, οπότε αυτό που μένει είναι να περιμένουμε τη συνέχεια. Στο επόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alpine φημολογείται ότι θα παρουσιάσει μια πιο πικάντικη έκδοση του A110.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube