Wrangler Duratrac RT: Το νέο ελαστικό 50/50 της Goodyear κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Wrangler Duratrac RT: Το νέο ελαστικό 50/50 της Goodyear κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Το Goodyear Wrangler Duratrac RT προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσειςσε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Goodyear Wrangler Duratrac.

Το Goodyear Wrangler Duratrac RT είναι το premium ελαστικό 4x4 της Goodyear που προσφέρει σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις και αυξημένες επιδόσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, Goodyear Wrangler Duratrac. 

Tο καινούριο ελαστικό της Goodyear στη σειρά 4x4 είναι ένα premium ελαστικό 50/50 (χώμα-άσφαλτος) που καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών off road. 
Το Goodyear Wrangler Duratrac RT όχι μόνο προσφέρει εξαιρετική απόδοση εκτός δρόμου, αλλά και μια ασφαλή και ευχάριστη οδήγηση στην άσφαλτο.
Η ιστορία του ελαστικού Wrangler ξεκινάει από το 1976. Το "RT" σημαίνει “rough terrain” (ανώμαλο έδαφος), σηματοδοτώντας τη μεγάλη ικανότητα του ελαστικού σε ανώμαλο έδαφος. Το "RT" χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο ελαστικό Wrangler, όταν η σειρά ξεκίνησε να τοποθετείται σε εξειδικευμένα οχήματα 4x4 και αποτελεί σύμβολο των υψηλών off-road επιδόσεων.

Σχεδιασμένο για τα πιο δύσβατα εδάφη, το Goodyear Wrangler Duratrac RT είναι φτιαγμένο για περιπέτεια. Το ιστορικό όνομα Wrangler είναι συνώνυμο της αντοχής και της απόδοσης. Στην Ευρώπη, η κατηγορία των SUV αναμένεται να αυξηθεί κατά 5,5% από έτος σε έτος τα επόμενα πέντε χρόνια ενώ στην κατηγορία κυριαρχούν μάρκες υψηλής ποιότητας και αξίας, οι οποίες αποτελούν το 96% της καλοκαιρινής αγοράς SUV εκτός δρόμου.
Οι πελάτες απαιτούν όλο και περισσότερο ελαστικά 4x4 για να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου. Μια έρευνα της Goodyear διαπίστωσε ότι το 95 % των πελατών θέλουν προϊόντα που είναι ανθεκτικά και παρέχουν οδηγική άνεση και χιλιομετρική απόδοση.

Τεχνολογία off-road που ξεχωρίζει
Το Goodyear Wrangler Duratrac RT έχει εξοπλιστεί με την πιο πρόσφατη τεχνολογία off road που προσφέρει στους οδηγούς εξαιρετικό έλεγχο, κράτημα και οδηγική άνεση. Η τεχνολογία Tri-Shield της Goodyear χρησιμοποιεί ενισχυμένα υλικά για την ενίσχυση της αξιοπιστίας και της αντίστασης διείσδυσης. Η δομή τριών στρώσεων προσθέτει σημαντική αντοχή στο σχίσιμο σε σύγκριση με μια παραδοσιακή κατασκευή δύο στρώσεων, που κάνει το ελαστικό ιδανικό για οδήγηση σε σκληρό έδαφος.

Η τεχνολογία DuraEdge παρέχει στον οδηγό υψηλή πρόσφυση ακόμα και όταν δέχεται πλευρικές πιέσεις. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός του πέλματος εκτείνεται πάνω από το πλευρικό τοίχωμα, δίνοντας μεγαλύτερη προστασία από τους βράχους και πιο επιθετική εμφάνιση στον ώμο του ελαστικού. 
Επιπλέον, το βελτιστοποιημένο μοτίβο πέλματος της Goodyear ανταποκρίνεται πλήρως σε σκληρές συνθήκες, ενώ παρέχει εξαιρετική συνολική απόδοση και άνεση στο δρόμο.
Η Goodyear θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το Wrangler Duratrac RT κατά το 4ο τρίμηνο του 2023 για τα μεγέθη 15” - 19”. Συνολικά θα είναι διαθέσιμο σε 15 μεγέθη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube