Volvo: Νέες υπηρεσίες after sales

Volvo: Νέες υπηρεσίες after sales

Δύο νέα προγράμματα παροχής υπηρεσιών ανακοίνωσε η Volvo Car Hellas, που στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους κατόχους Volvo που επιλέγουν τους επίσημους επισκευαστές της φίρμας για την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Το πρώτο πρόγραμμα είναι η δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance. Όσοι πελάτες χρησιμοποιούν το επίσημο δίκτυο της Volvo για το service τους αυτοκίνητου τους, δικαιούνται δωρεάν το πρόγραμμα οδικής βοήθειας, για ένα έτος ή μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο service, αν αυτό έλθει νωρίτερα, οπότε και ανανεώνεται η οδική βοήθεια.

Το δεύτερο πρόγραμμα, με διάρκεια έως και τις 15 Απριλίου, αφορά συγκεκριμένα μοντέλα με ημερομηνία ταξινόμησης παλαιότερης της 31/12//2008. Οι ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων μπορούν να επωφεληθούν από πακέτα συντήρησης με προνομιακή τιμή. Το πακέτο συντήρησης περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών κινητήρα, φίλτρου λαδιών και φίλτρο καμπίνας, και η τιμή έχει ως εξής:

  • C30 / S40 / V50 στα 1.6 και 1.8 με € 149
  • S60 2.0 με € 209
  • S80 / V70 2.0 με € 209

Φυσικά, όλα τα μοντέλα που θα επωφεληθούν του δεύτερου προγράμματος, θα έχουν δωρεάν και το πρόγραμμα Volvo Assistance για ένα χρόνο ή μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο service, αν αυτό έρθει νωρίτερα, και με δυνατότητα ανανέωσής της κάθε φορά που ο πελάτης πραγματοποιεί το service στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας.

Τέλος, οι παραπάνω ενέργειες ισχύουν παράλληλα με το πρόγραμμα πιστότητας κατόχων Volvo, που προβλέπει έκπτωση 25% σε αναλώσιμα που μπορεί να χρειαστούν σε κάποιο service. Η έκπτωση αυτή ισχύει και για τα επίσημα αξεσουάρ, ενώ αφορά κατόχους αυτοκίνητων με ημερομηνία ταξινόμησης παλαιότερη της 31/12/2008.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube