Volvo Car Hellas: Παράδοση του νέου αυτοκινήτου εντός 48 ωρών από την αγορά του

Volvo Car Hellas: Παράδοση του νέου αυτοκινήτου εντός 48 ωρών από την αγορά του

Διαθέσιμα είναι τα μοντέλα V40, V40 Cross Country, S60, V60 και XC60.

 
Η άνοδος της Volvo στην ελληνική αγορά την τελευταία πενταετία, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, μόνο τυχαία δεν είναι. Η ασφάλεια, το design, η προηγμένη τεχνολογία, η αξιοπιστία και η αντοχή στο χρόνο που προσφέρουν τα μοντέλα της Volvo, έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το αγοραστικό κοινό. 
 
Τιμώντας την προτίμηση των καταναλωτών, η Volvo Car Hellas, θυγατρική της σουηδικής Volvo Cars στην Ελλάδα, προβαίνει σε μία ιδιαίτερη κίνηση που «ταιριάζει γάντι» στη σημερινή εποχή, με στόχο να παρέχει ασφάλεια στους υποψήφιους πελάτες πολύ πριν οδηγήσουν το νέο τους μοντέλο, ήδη από τη στιγμή της αγοράς του: προσφέρει όλα της τα μοντέλα με δέσμευση ότι η παράδοση του νέου αυτοκινήτου στον πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών από την αγορά!


Η δέσμευση αυτή της Volvo Car Hellas πέρα από την όποια εμπορική χροιά έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς επιβεβαιώνει έμπρακτα και εμφατικά, την προσήλωση της σουηδικής μάρκας στην ελληνική αγορά. 
 
 
Η δέσμευση παράδοσης του νέου αυτοκινήτου στον πελάτη εντός 48 ωρών από την αγορά, αφορά εκτελωνισμένα αυτοκίνητα που έχουν ήδη αφιχθεί στην Ελλάδα. Τα αυτοκίνητα αυτά χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, στοιχείων πρόσθετου εξοπλισμού, χρωμάτων κλπ., έτσι ώστε να είναι δυνατό να ικανοποιηθεί σχεδόν οποιοσδήποτε συνδυασμός τεχνικών προδιαγραφών και εξοπλισμού επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος αγοραστής. 
 
[Πηγή: Volvo]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube