Volkswagen eco up! με BLUE Bonus επιδότηση

Volkswagen eco up! με BLUE Bonus επιδότηση

Το 5θυρο VW eco up! προσφέρεται με τελική λιανική τιμή 11.990 ευρώ.

H 5θυρη έκδοση του eco up! προσφέρεται με BLUE Bonus επιδότηση της KOSMOCAR με τελική λιανική τιμή 11.990 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης).

Το VW eco up! εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα 999 κ.εκ. CNG απόδοσης 68 PS με BlueMotion Technology. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει εντυπωσιακές επιδόσεις σε επίπεδα αυτονομίας αλλά και οικονομίας χρήσης. Το eco up! καταναλώνει 2,9 kg/100 km CNG, ενώ εκπέμπει μόλις 79gr/km CO2. Τα χαρακτηριστικά αυτά, κατατάσσουν το VW eco up! στα βιομηχανικά προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+.

Για να γίνει αντιληπτό το χαμηλό κόστος χρήσης που εξασφαλίζει το eco up!, αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι σήμερα η τιμή ανά κιλό του CNG κυμαίνεται κάτω από 1 ευρώ (τρέχουσα τιμή € 0,96). Με μέση κατανάλωση 2,9 kg/100 km CNG, το eco up! απαιτεί μόλις 2,8 ευρώ για κάθε 100 km.

Ήδη, στην ελληνική αγορά, περισσότεροι από 120 ιδιοκτήτες VW eco up! απολαμβάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Το eco up! καθώς και τα Golf TGI και Golf Variant TGI, επεκτείνουν την προϊοντική γκάμα της Volkswagen στα μοντέλα με Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG) καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών των ενδιαφερόμενων πελατών, διατηρώντας τη Volkswagen πρωτοπόρο στην αναπτυσσόμενη αγορά της αεριοκίνησης.

[Πηγή: VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube