Τιμή-έκπληξη για το Citroën C3 Aircross

Τιμή-έκπληξη για το Citroën C3 Aircross

Με ξεχωριστή σχεδίαση και ασύγκριτη άνεση, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα B-SUV της ελληνικής αγοράς, το Citroën C3 Aircross, θα είναι διαθέσιμο έως τις 31 Αυγούστου σε μια ασυναγώνιστη για την κατηγορία του τιμή.

Citroen C3 Aircross

Με ολοκληρωμένο χαρακτήρα, μοντέρνο ντιζάιν και σημαία του την μοναδική άνεση, το Citroën C3 Aircross έρχεται αυτό το καλοκαίρι να ταράξει τα νερά στη δημοφιλή κατηγορία των B-SUV αλλά και της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου γενικότερα, με νέα πιο προσιτή τιμή. 

Με νέα τιμή εκκίνησης τις €19.900 και με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας, το πρόσφατα ανανεωμένο σε όλους τους τομείς, Citroën C3 Aircross, σε οδηγεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε δεύτερη σκέψη και να επισκεφθείς μια έκθεση της Citroën για να το δεις από κοντά και να το κάνεις το επόμενό σου αυτοκίνητο. 

citroen c3 aircross

Πέρα από την ασύγκριτη -για τα σημερινά δεδομένα των B-SUV- τιμή, το C3 Aircross έχει μπόλικα ακόμα χαρίσματα που το καθιστούν ιδανική πρόταση για όποιον βρίσκεται στην αγορά για ένα SUV με μοναδικό ντιζάιν, χώρους και υψηλή πρακτικότητα για όλη την οικογένεια.

Ένα από αυτά είναι ο πλήρης εξοπλισμός που συνοδεύει κάθε έκδοσή του, με τα στάνταρ στοιχεία του να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αυτόματο κλιματισμό, μεγάλους τροχούς 16’’, προβολείς τεχνολογίας Citroën LED Vision, infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 9’’ και Connected 3D Navigation, λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto και Apple Car Play, καθώς και μπάρες οροφής.

Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν ακόμα τόσο ο μεγάλος χώρος αποσκευών των 410 lt όσο και τα 178 mm απόστασης από το έδαφος που του επιτρέπουν να κινηθεί και πέρα από την άσφαλτο.

citroen c3 aircross

Αναφορικά με την ασφάλεια, το C3 Aircross διαθέτει, από την έκδοση FEEL PACK, μια σειρά από τεχνολογίες που συμβάλλουν στην ασφαλή οδήγηση και την προστασία των επιβατών του, όπως τα συστήματα Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation.

Διατηρώντας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ δυναμικής απόδοσης και άνεσης, ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του Citroën C3 Aircross συνεχίζεται και στο δρόμο. Εκεί όπου η καλορυθμισμένη ανάρτησή του θέτει τα στάνταρ στην κατηγορία των Β-SUV, όσον αφορά την άνεση και την ποιότητα κύλισης και η γκάμα των κινητήρων εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις και οικονομία στα καύσιμα είτε επιλέξετε κάποια έκδοση με τον 1.2 PureTech κινητήρα βενζίνης είτε με τον ντίζελ 1.5 BlueHDi. Αμφότεροι προδιαγραφών ρύπων Euro 6d.

citroen c3 aircross

H συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Citroën C3 Aircross με €19.900 ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου. Και περιλαμβάνει φυσικά και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που ισχύει για όλα τα μοντέλα της Citroën.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube