Τα Volvo S60 και V60 σε ειδικές τιμές προσφοράς 

Τα Volvo S60 και V60 σε ειδικές τιμές προσφοράς 

Έως το τέλος Ιουνίου σε ειδική τιμή για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. 

Τα Volvo S60 και V60 στην καλύτερη στιγμή τους: η Volvo προσφέρει τα δύο κορυφαία μεσαία μοντέλα της σε έναν ακαταμάχητο συνδυασμό εξοπλισμού, τιμής και έξτρα παροχών. Έως τις 30 Ιουνίου, 85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο επίσημων διανομέων Volvo με τιμή €26.500 και επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. 

Τα S60 και V60 προσφέρονται με βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, σύστημα πλοήγησης και προβολείς Xenon. Ο κινητήρας Τ3 παρέχει ισχύ 152 ίππων εξασφαλίζοντας όχι μόνο εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και περιορισμένη κατανάλωση. Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα 1,5 λίτρου, εξελιγμένη από τη Volvo στη Σουηδία, όπου και κατασκευάζεται. Ο συνδυασμός του T3 με το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων προσφέρει την καλύτερη λύση σε κάθε οδηγική συνθήκη. 

V60

Το Volvo S60 αποτελεί μια πρόταση κύρους με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Επωφελείται από τις κορυφαίες τεχνολογίες της Volvo και εμπνέει ασφάλεια σε κάθε περίσταση, ενώ διατηρεί ξεκούραστους οδηγό και συνεπιβάτες ακόμη και στις πιο δύσκολες διαδρομές. Το Volvo V60 διαθέτει, επιπλέον, την ευελιξία και την πρακτικότητα του premium wagon, σε ένα αμάξωμα με κομψή και διαχρονική σχεδίαση, ιδανικό για αποδράσεις με στυλ.

Στα S60 και V60, το υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας σαλόνι της Volvo συμβάλλει στην άνεση και την ψυχαγωγία των επιβατών, ενώ η επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο γίνεται με διαισθητικό τρόπο μέσω του συστήματος Sensus που περιλαμβάνει χειριστήρια στο τιμόνι, κεντρική οθόνη 7 ιντσών και φωνητικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube