Tα ελαστικά Cooper στην Ελλάδα από την Agripan

Tα ελαστικά Cooper στην Ελλάδα από την Agripan

Η εταιρία μπαίνει δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά με ελαστικά για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων

Οντας η 11η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής ελαστικών, η Cooper Tires μπαίνει πλέον δυναμικά και στην ευρωπαϊκή αγορά, την ώρα που στην Ελλάδα την εισαγωγή και διάθεσή των προϊόντων της αναλαμβάνει η Agripan SA.

Στρατηγικός στόχος αποτελεί η επέκταση των πωλήσεων των ελαστικών Cooper από την κατηγορία 4X4 και Offroad όπου πρωταγωνιστεί και στη κατηγορία των ελαστικών επιβατικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.
Οι μάρκες ελαστικών που περιλαμβάνονται στην δυναμική της Cooper Tire είναι: COOPERTIRES, AVON TYRES και MENTOR.
Η εταιρία ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου σήμερα διαθέτει 3 εργοστάσια, 1 στο Μεξικό, 1 στην Αγγλία, 2 στην Κίνα και ένα στην Σερβία.

Μέχρι σήμερα τα ελαστικά Cooper προσφέρονταν ως ελαστικά αντικατάστασης. Με την πρόσφατη συμφωνία με την Ford Motor Company to Cooper Zeon RS3-A διαστάσεων 215/50Ρ17 με δείκτη ταχύτητας W, χρησιμοποιούνται για πρώτη τοποθέτηση στα Ford Focus SE και Titanium.

Η προωθητική πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρία περιλαμβάνει χορηγία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Arsenal αλλά και του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rallycross.Η Coopertires θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών σε αυτό το πρωτάθλημα.

Παράλληλα θα χρησιμοποιεί ως πρεσβευτές της πρωταθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως o David Coulthard πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος έχει επιλεγεί για τις δοκιμές και την εξέλιξη των ελαστικών επιβατικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Επίσης τον Xavi Foj, πολυνίκη πρωταθλητής στα ράλλυ Dakar, ο οποίος είναι ο πρεσβευτής των ελαστικών Cooper 4x4 και Off-road.
3 φορές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube