Τα δύο πρόσωπα του Ford Puma

Τα δύο πρόσωπα του Ford Puma

Είτε επιλέξετε την σπορ έκδοση ST-Line είτε την πολυτελή Vignale, το Ford Puma είναι η κορυφαία επιλογή στα B-SUV.

Το Ford Puma είναι το μοναδικό B-SUV που προσφέρει εκδόσεις οι οποίες εστιάζουν ουσιαστικά τόσο στο σπορ οδηγικό χαρακτήρα (ST-Line και ST) όσο και στην πολυτέλεια (Vignale), προκειμένου να ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Το μυώδες αμάξωμα που χαρακτηρίζεται από φουσκωμένα φτερά, ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα και συνοδεύεται από ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο που εξοπλίζει όλες τις εκδόσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα. Επιπλέον κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ευθυγραμμίσει το Puma στο προσωπικό του γούστο, επιλέγοντας το κατάλληλο επίπεδο εξοπλισμού.

Ακόμα και το βασικό ST-Line είναι πλούσιο, αφού διαθέτει ζάντες 17” με πέντε διπλές ακτίνες και διχρωμία, γραφικά LED στα φώτα, σπορ προφυλακτήρες με εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα, προβολείς ομίχλης, γρίλια με ενεργό διάφραγμα και μαύρο πλαίσιο, προεκτάσεις των μαρσπιέ, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, φρύδια στους θόλους των τροχών βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, αεροτομή και νίκελ απόληξη εξάτμισης.

Ford Puma

Σε όλα αυτά, η ST-Line X προσθέτει ακόμα πιο εντυπωσιακές ζάντες 18” και φιμέ πίσω τζάμια, διαμορφώνοντας ένα επιθετικό look που χαρίζει στο Puma τον τίτλο του πιο σπορ μοντέλου της κατηγορίας.

Είναι ένας τίτλος που επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο από την κορυφαία έκδοση ST που κινείται από τον 1.5 EcoBoost κινητήρα των 200 PS και ξεχωρίζει από τους τροχούς 19” με κόκκινες δαγκάνες φρένων, τα μαύρα πτερύγια που αγκαλιάζουν τις εισαγωγές αέρα, τη μαύρη οροφή, τη μεγαλύτερη αεροτομή και τον σκουρόχρωμο διαχύτη που φιλοξενεί τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Για εκείνους πάλι που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην πολυτέλεια και το αρχοντικό στιλ, η έκδοση Vignale είναι η ιδανική, διαθέτοντας μια σειρά από κομψές και πολυτελείς πινελιές. Αυτές περιλαμβάνουν νίκελ λεπτομέρειες σε γρίλια, εισαγωγές αέρα, μαρσπιέ, πλαίσιο παραθύρων και διαχύτη, τα full-LED φώτα, τις ζάντες 18” με δέκα ακτίνες και τη μεγάλη αεροτομή που σκεπάζει το πίσω παρμπρίζ.

Υψηλές επιδόσεις, υψηλή οικονομία
Η αισθητική του Puma συνοδεύεται από μια πολυδιάστατη γκάμα κινητήρων που συνδυάζει αρμονικά τις δυνατές επιδόσεις και την υψηλή οικονομία καυσίμου, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Πέρα από τον προαναφερθέντα 1.500άρη EcoBoost των 200 PS, αυτή περιλαμβάνει τα πολυβραβευμένα ήπια υβριδικά σύνολα 1.0 EcoBoost MHEV σε δύο εκδόσεις ισχύος με 125 PS και 155 PS, καθώς και τον οικονομικό ντίζελ 1.5 Ecoblue των 120 PS. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ για τα ήπια υβριδικά υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων που προσφέρει ασύγκριτη ευκολία στην καθημερινή οδήγηση.

Ford Puma

Προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα
Σήμερα η αγορά του νέου Puma είναι πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες με τον ιδανικό τρόπο. Ο αγοραστής επωφελείται από σταθερό και χαμηλό επιτόκιο που ξεκινά από 0%, προκαταβολή επίσης από 0%, σταθερές μηνιαίες δόσεις, ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες και δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης του δανείου.

Ενδεικτικά, με το πρόγραμμα MyFord PV 099 της Ford Finance, το Puma ST-Line 1.0T 125PS mHEV σε απόχρωση Blazer Blue γίνεται δικό σας με προκαταβολή €8.600 και σταθερή μηνιαία δόση €219,50 για πέντε χρόνια (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 0,99%, ποσό χρηματοδότησης €12.652, αξία αυτοκινήτου €21.252 και έξοδα εγκρίσεως δανείου €280).

Αν θέλετε να ζήσετε από κοντά τη μοναδικά απολαυστική εμπειρία οδήγησης ενός Ford, μπορείτε να ζητήσετε ένα test drive πατώντας εδώ. Μάθετε περισσότερα για το νέο Puma και διαμορφώστε το δικό σας μοντέλο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ή επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Ford σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube