Suzuki: Νέες μειωμένες τιμές ανταλλακτικών φανοποιίας

Suzuki: Νέες μειωμένες τιμές ανταλλακτικών φανοποιίας

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις των προτεινόμενων τιμών λιανικής επιλεγμένων ανταλλακτικών φανοποιίας.

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στη διαρκή προσπάθεια που κάνει για την αναβάθμιση των υπηρεσιών after sales προς τους πελάτες Suzuki, προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις των προτεινόμενων τιμών λιανικής επιλεγμένων ανταλλακτικών φανοποιίας σε ένα μεγάλο εύρος των μοντέλων Suzuki που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Μοναδικός στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών Suzuki με 100% γνήσια ανταλλακτικά και υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών after sales.

Η συγκεκριμένη μείωση τιμών γίνεται σε ανταλλακτικά όπως είναι οι προφυλακτήρες, τα φτερά, οι καθρέπτες, οι πόρτες, τα φανάρια, κ.α., με τις μειώσεις να αγγίζουν το 61%.

Έτσι οι κάτοχοι Suzuki μπορούν να απολαμβάνουν την ποιότητα των γνησίων ανταλλακτικών Suzuki, χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγουν σε άλλες λύσεις, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας διατηρώντας με αυτό τον τρόπο σε άριστη λειτουργική κατάσταση το αυτοκίνητο τους και την αξία μεταπώλησής του υψηλά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες τιμές ανταλλακτικών φανοποιίας οι κάτοχοι αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki ή να επισκεφθούν το www.suzuki.gr.

[Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube