Στον αέρα ο configurator του BMW i8

Στον αέρα ο configurator του BMW i8

Στη γερμανική ιστοσελίδα της BMW μπορείς πλέον να φτιάξεις το ιδανικό i8 για τα γούστα σου.

Το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο στη γκάμα της BMW κοστίζει στη χώρα μας €167.000. Και είτε το σκέφτεστε σοβαρά είτε όχι, μια βόλτα στον configurator του που μόλις ανέβηκε στο bmw.de ίσως είναι ενδιαφέρουσα.

Εντύπωση προκαλούν οι μόλις τέσσερις επιλογές για το χρώμα του BMW i8. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ασημί, γαλάζιο, λευκό και γκρι, ενώ μόνο στα δύο τελευταία δίνεται η δυνατότητα επιλογής λεπτομερειών του αμαξώματος σε γκρι ή στο χαρακτηριστικό μπλε BMW i χρώμα. Παράλληλα, εκτός των βασικών ζαντών 20'' υπάρχουν άλλα δύο διαθέσιμα σχέδια σε ίδια διάσταση με επιπλέον χρέωση.



Στο εσωτερικό της βασικής έκδοσης υπάρχουν άσπρες ταπετσαρίες Neso, ενώ με χρέωση €1.500 ή €2.700 μπορούν να αντικατασταθούν από τις Carpo και Halo, αντίστοιχα, με την τελευταία να συνοδεύεται από μπλε ζώνες ασφαλείας. Μακράν το πιο ακριβό κουτάκι του configurator πάντως, που αναβαθμίζει πλήρως το i8, είναι το πακέτο Pure Impulse.

Αυτό περιλαμβάνει δερμάτινες επενδύσεις για όλο το σαλόνι, λογότυπα «i» και «i8» σε διάφορα σημεία της καμπίνας, αλλά κυρίως τη BMW i Pure Impulse Card. Μια κάρτα προνομίων που θα προσφέρει στον ιδιοκτήτη της πρόσβαση σε gourmet εστιατόρια και θα του επιτρέπει να γνωρίσει τις πιο φρέσκες ιδέες στον χώρο της αρχιτεκτονικής, του design, του πολιτισμού κ.α. Και η τιμή του πακέτου; Μόλις €19.000...

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube