Στις εκθέσεις το νέο Subaru Outback

Στις εκθέσεις το νέο Subaru Outback

Με τρεις εκδόσεις εξοπλισμού ξεκινά την εμπορική του καριέρα το κορυφαίο crossover της Subaru.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Subaru προχώρησε σε λανσάρισμα του νέου Outback, που προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και μία κινητήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η έκτη γενιά του Subaru Outback εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο επίπεδο κινητήρα 2,5 λίτρων με απόδοση 169 PS και 252 Nm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο Lineartronic CVT που έχει και δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας μεταξύ 8 «εικονικών» σχέσεων. Η κίνηση φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αναβαθμισμένου συμμετρικού συστήματος τετρακίνησης και ελέγχεται μέσω του X-Mode δύο προγραμμάτων (Snow/Dirt και Snow/Mud). Ταυτόχρονα, υπάρχει και το SI-Drive που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μεταξύ των προγραμμάτων Intelligent και Sport για την απόκριση γκαζιού που επιθυμεί.

Subaru Outback 2021 Interior

Από πλευράς διαστάσεων, το νέο Subaru Outback φτάνει σε μήκος τα 4,87 m, με τον χώρο αποσκευών να είναι 522 lt. Στον τομέα των εκτός δρόμου προδιαγραφών, πέρα από την μόνιμη τετρακίνηση με τα προγράμματα λειτουργίας, το κορυφαίο crossover της Subaru έχει απόσταση από το έδαφος 21,3 cm, γωνία προσέγγισης 19,7 μοιρών, διαφυγής 22,6 μοιρών και ράμπας 21 μοιρών. Ακόμα, η δυνατότητα ρυμούλκησης φτάνει τους δύο τόνους.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία, με το βασικό Style να είναι πλήρες από πλευράς στοιχείων άνεσης και ασφάλειας, περιλαμβάνοντας και την εμπλουτισμένη ομπρέλα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας EyeSight.

ΈκδοσηΤιμή
Style€57.750
Adventure€60.750
Premium€65.550


[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube