Στις εκθέσεις το ανανεωμένο Suzuki Celerio

Στις εκθέσεις το ανανεωμένο Suzuki Celerio

Ξεκινά και στην ελληνική αγορά η εμπορική διάθεση του ανανεωμένου μίνι της Suzuki.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Suzuki προχώρησε σε ανακοίνωση νέου τιμοκαταλόγου που περιλαμβάνει το φρεσκαρισμένο Celerio.

Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Suzuki Celerio διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα μάσκα και εμπρός φώτα με LED ημέρας, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε νέες ανοιχτόχρωμες ταπετσαρίες που αναδεικνύουν την ευρυχωρία.

Στη μία και μοναδική έκδοση κινητήρα δεν συναντάμε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι κάτω από το καπό του ανανεωμένου Suzuki Celerio βρίσκεται ο γνωστός 3κύλινδρος 1.000άρης που αποδίδει 68 PS στις 6.000 rpm και 9,2 kgm στις 3.500 rpm, και συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο. Η μόνη αλλαγή εντοπίζεται στην τοποθέτηση συστήματος stop/start.

Suzuki Celerio Facelift interior

Τα επίπεδα εξοπλισμού παραμένουν δύο, GL και GLX, με το βασικό να περιλαμβάνει μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους, ESP, κλιματισμό, υποβοηθούμενο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού, ράδιο CD MP3 με Bluetooth, θύρα USB και κιτ επισκευής ελαστικού. Η πλουσιότερη GLX διαθέτει ακόμα αερόσακους οροφής, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου.

Τέλος, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της Suzuki, έτσι και το ανανεωμένο Celerio καλύπτεται από εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη για 7 χρόνια ή 140.000 km.

ΈκδοσηΤιμή
1.0 GL 68 PS€9.930
1.0 GLX 68 PS€10.470

[Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube