Στην Ελλάδα η ειδική έκδοση Tributo Italiano των Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio

Στην Ελλάδα η ειδική έκδοση Tributo Italiano των Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio

Οι εκδόσεις Tributo Italiano ξεκινούν από τις €52.250 για την Tonale με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 160 PS, από τις €68.500 για την τετρακίνητη Giulia και από τις €75.500 για την Stelvio.

Alfa Romeo

Η δυνατότητα παραγγελίας της ειδικής έκδοσης Tributo Italiano είναι πλέον ενεργή στη χώρα μας και αφορά τόσο την Alfa Romeo Tonale όσο και τις Giulia και Stelvio.

Πρόκειται για την πιο σπορ επιλογή που περιλαμβάνει ο τιμοκατάλογος για κάθε μοντέλο, με εξαίρεση βέβαια τις Giulia και Stelvio Quadrifoglio που με τους 520 PS που αποδίδουν, βρίσκονται εκτός κάθε συναγωνισμού.

Η ειδική έκδοση Tributo Italiano είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά για ολόκληρη την γκάμα της Alfa Romeo

Οι εκδόσεις Tributo Italiano υιοθετούν λεπτές μα ταυτόχρονα χαρακτηριστικές πινελιές που διαφοροποιούν την εικόνα τους από τις Veloce. Τέτοιες λεπτομέρειες είναι για παράδειγμα οι ειδικές ζάντες (19” για την Giulia, 20” για την Tonale, 21” για την Stelvio), οι ειδικές δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, το ηχοσύστημα Harman/Kardon Sound Theatre, το βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος body kit, τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ για Giulia και Stelvio και διάφορα ακόμα στοιχεία ανάλογα με το μοντέλο.

Tributo Italiano

Οι Tributo Italiano ξεκινούν από τις €52.250 για την Tonale με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 160 PS, από τις €68.500 για την τετρακίνητη Giulia και από τις €75.500 για την Stelvio. Ο πλήρης τιμοκατάλογος και όλες οι λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό των μοντέλων βρίσκονται στο alfaromeo.gr καθώς και στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας.

Πέραν των νέων εκδόσεων Tributo Italiano που αφορούν σε όλα τα μοντέλα, ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος της μάρκας κρύβει και μια διαφοροποίηση αποκλειστικά για την Tonale. Πλέον το επίπεδο εξοπλισμού Veloce συνδυάζεται με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες της, κάτι που σημαίνει το ήπια υβριδικό σύστημα των 130 ή 160 PS, τον 1.600άρη ντίζελ των 130 ίππων και το κορυφαίο plug-in υβριδικό σύστημα με τους 280 ίππους και την τετρακίνηση.

Πηγή: Alfa Romeo

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube