Στην Ελλάδα το νέο Suzuki Swift Sport

Στην Ελλάδα το νέο Suzuki Swift Sport

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση της σπορ έκδοσης με τους 140 ίππους του νέου Swift.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Suzuki ανακοίνωσε την τιμή και τον εξοπλισμό του νέου Swift Sport.

Πιο αναλυτικά, το νέο Suzuki Swift Sport εφοδιάζεται με 4κύλινδρο κινητήρα BoosterJet 1,4 λίτρων που αποδίδει 140 ίππους στις 5.500 rpm και 23,4 kgm ροπή από τις 2.500 έως τις 3.500 rpm, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Οι επιδόσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής για το ελαφρύ Swift Sport (975 kg) κάνουν λόγο για επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 8,1” και τελική ταχύτητα που ακουμπά τα 210 km/h.

Suzuki Swift Sport 2018 Interior

Ο εξοπλισμός της κορυφαίας έκδοσης επιδόσεων του νέου Swift περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, ESP, Hill Hold Assist, Radar Brake Support, σύστημα αποφυγής αλλαγής λωρίδας, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ενεργό cruise control, αισθητήρες βροχής και φώτων, αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων, προβολείς LED, σπορ καθίσματα εμπρός, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με οθόνη αφής 7” και κάμερα οπισθοπορείας, και ζάντες αλουμινίου 17” με ελαστικά διάστασης 195/45.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Suzuki Swift Sport

Η τιμή του νέου Suzuki Swift Sport έχει καθοριστεί στις 19.670 ευρώ και όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, έτσι και αυτό καλύπτεται από εφτά χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη. Στο αρχείο pdf που ακολουθεί θα βρείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης, καθώς και τον αναλυτικό της εξοπλισμό.

[Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube