Στην χώρα μας το Chevrolet Cruze ΜΥ 2013

Στην χώρα μας το Chevrolet Cruze ΜΥ 2013

Με νέες εκδόσεις κινητήρα και αμαξώματος εμπλουτίζεται η γκάμα του μικρού οικογενειακού της Chevrolet, του Cruze.

Πιο συγκεκριμένα, η 5θυρη έκδοση μπορεί πλέον να εφοδιαστεί με τον 1.4 Turbo της GM που αποδίδει 140 ίππους, ενώ η 4θυρη απέκτησε πετρελαιοκίνητη έκδοση έχοντας κάτω από το καπό της τον 1.7 τουρμποντίζελ της GM απόδοσης 130 ίππων. Η νέα έκδοση αμαξώματος είναι η στέισον βάγκον, με τον χώρο αποσκευών που κυμαίνεται από 500 έως 1.500 λίτρα να αυξάνει κατακόρυφα την πρακτικότητα της έκδοσης, και εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον 1.4 Turbo των 140 ίππων.
Οι νέες αυτές εκδόσεις έχουν δεχθεί και ένα μικρής έκτασης ρετουσάρισμα που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και προβολείς ομίχλης, ενώ ελαφρώς διαφορετική είναι και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας. Από πλευράς εξοπλισμού, όλες οι εκδόσεις περιλαμβάνουν έξι αερόσακους, ABS, ESP, κλιματισμό, cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος, υποβοηθούμενο τιμόνι, ηχοσύστημα με θύρα USB, ζάντες αλουμινίου και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.
Η τιμή, μαζί με την έκπτωση και το όφελος απόσυρσης, για το 5θυρο 1.4 Turbo καθορίζεται στα 15.980 ευρώ, για το 4θυρο 1.7 Diesel στα 20.880 ευρώ και για το 1.4 Turbo στέισον βάγκον στα 17.980 ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube