Sport και Night Pack για τη νέα Mercedes-Benz CLS

Sport και Night Pack για τη νέα Mercedes-Benz CLS

H Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και εικόνες για τα νέα Sport και Night Pack για την ανανεωμένη CLS και CLS Shooting Brake.

To Sport Pack για τις ανανεωμένες CLS και CLS Shooting Brake περιλαμβάνει 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος με πέντε διπλές ακτίνες και χρωματικό γκρι φινίρισμα «Himalaya», ενώ έξτρα υπάρχουν 19άρες ζάντες σε διάφορα σχέδια.

Επιπλέον υπάρχει η σπορ ανάρτηση Direct Control που προαιρετικά μπορεί να ρυθμιστεί και σε πιο μαλακό set-up, χωρίς επιπλέον χρέωση. Το πακέτο συμπληρώνουν μεγαλύτερα εμπρός δισκόφρενα που αναγράφουν «Mercedes-Benz» στις δαγκάνες, καθώς και διπλή εξάτμιση με τελικό από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το Sport Pack είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις της CLS, εκτός τα μοντέλα CLS 500 και πάνω, συμπεριλαμβανομένης της AMG.  

Το Night Pack περιλαμβάνει δύο σχέδια σε 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος και δύο σε 19άρες, μαζί με μαύρους γυαλιστερούς εξωτερικούς καθρέφτες, φιμέ πίσω τζάμια, μαύρο περίγραμμα στα παράθυρα και ανοδιωμένη προστατευτική λωρίδα στα πλαϊνά. Επίσης μαύρο γυαλιστερό πίσω σπόιλερ, εμπρός splitter και γρίλια μάσκας για τις εκδόσεις AMG.

Το Night Pack μπορεί να διατεθεί μόνο με το προαιρετικό AMG Line kit –στάνταρ στις CLS 500, CLS 500 4MATIC.

[Πηγή  blog.mercedes-benz-passion.com και blog.mercedes-benz-passion.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube