Skoda: Eπετειακή έκδοση Fabia Monte Carlo 1.2TSi 105hp

Skoda: Eπετειακή έκδοση Fabia Monte Carlo 1.2TSi 105hp

Τιμώντας την 100χρονη ιστορία του ράλι Μόντε Κάρλο, η Skoda Auto δημιούργησε την επετειακή έκδοση Fabia Monte Carlo.

Είναι γνωστή η εμπλοκή της Skoda Fabia στους αγώνες του WRC και IRC και γι' αυτό η εταιρεία προχώρησε στην ειδική αυτή έκδοση. Στοιχεία της είναι μαύρη σχεδίαση της μπροστινής μάσκας με κατακόρυφα νεύρα, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου, των κυρίως φωτιστικών σωμάτων με φιμέ κρύσταλλα, καθώς και των μπροστινών προβολέων ομίχλης που είναι εφοδιασμένα με φώτα ημέρας (day lights), προσδίδουν στη νέα Fabia Monte Carlo επιθετική και δυναμική όψη. Επίσης οι μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες, η μαύρη οροφή με αεροδυναμικό σπόιλερ, τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά με γυαλιστερό φινίρισμα που περιβάλλουν το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τα φιμέ κρύσταλλα, οι ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σχέδιο.

Στο εσωτερικό επεμβάσεις έχουν γίνει με το τριάκτινο τιμόνι από μαύρο διάτρητο δέρμα με κόκκινες ραφές, στη λαβή και στην εξωτερική επένδυση του μοχλού αλλαγής ταχυτήτων και στη λαβή του χειρόφρενου που διατίθενται επίσης σε μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές. Τα καλύμματα των πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνουν την εικόνα ενός σπορ αυτοκινήτου.

Τα σπορ μπάκετ καθίσματα είναι διαθέσιμα σε  γκρι ή κόκκινο χρωματισμό. Οι επενδύσεις της οροφής, των κολωνών, του δαπέδου και τα πλαίσια των θυρών προσφέρονται αποκλειστικά σε μαύρο onyx χρώμα.

Η νέα Fabia Monte Carlo θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τον turbo κινητήρα 1.2TSi 105hp και η τιμή της ανέρχεται στα 13.460€ (τιμή απόσυρσης).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube