Σημαντική διάκριση για το νέο Goodyear EfficientGrip Performance 2

Σημαντική διάκριση για το νέο Goodyear EfficientGrip Performance 2

Tο ελαστικό EfficientGrip Performance 2 της Goodyear διακρίθηκε σε τεστ ελαστικών από την μεγαλύτερη λέσχη αυτοκινήτου, ADAC, κατακτώντας την κορυφαία θέση στα θερινά ελαστικά 15 ιντσών.

Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 αναδείχθηκε νικητής της τελευταίας δοκιμής θερινών ελαστικών 15’’ της ADAC, η οποία συνέκρινε 16 διαφορετικά ελαστικά σε μία δημοφιλή διάσταση για την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Η ADAC, η Γερμανική Ένωση Αυτοκινήτων, δημοσίευσε τη δοκιμή μαζί με την ÖAMTC και την TCS, τους συνεργαζόμενους οργανισμούς, για την Αυστρία και την Ελβετία. Η διάσταση που συμμετείχε στο τεστ ήταν 185/65 R15 με δείκτη ταχύτητας H, μετρώντας μια σειρά κριτηρίων όπως η απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, ο θόρυβος, η κατανάλωση καυσίμου και η φθορά.

Στην έκθεση του τεστ, η ADAC προτείνει το Goodyear EfficientGrip Performance 2 για «οδηγούς που κάνουν συχνή χρήση», καθώς σημείωσε την υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τα 16 προϊόντα που συμμετείχαν στο τεστ. Με πολύ υψηλά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες, το Goodyear EfficientGrip Performance 2 κέρδισε την καλύτερη συνολική βαθμολογία, λαμβάνοντας υπόψη τις επιδόσεις του σε όλα τα κριτήρια του τεστ.

Η χιλιομετρική απόδοση και η διάρκεια ζωής είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Goodyear EfficientGrip Performance 2, το οποίο προσφέρει 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του και 20% υψηλότερη από τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή του. Η τελευταία δοκιμή θερινών ελαστικών της ADAC επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή χιλιομετρική απόδοση του ελαστικού, το οποίο βαθμολογήθηκε ως «πολύ καλό» για τη διάρκεια ζωής του και τις υψηλές επιδόσεις του σε όλα τα άλλα κριτήρια. 

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Το 2021, η ADAC είχε ανακηρύξει το Goodyear EfficientGrip Performance 2 ως το ελαστικό με την κορυφαία χιλιομετρική απόδοση, σε μια εντατική δοκιμή, στην οποία το ελαστικό της Goodyear είχε πάνω από τη διπλάσια χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με ορισμένες ανταγωνιστές μάρκες. 

Στο τεστ της ADAC του 2022 αξιολογήθηκε η διάσταση 185/65 R15, η οποία είναι μια κοινή διάσταση για μικρά αυτοκίνητα, όπως τα Audi A1, Citroën C3, Fiat Panda, Renault Clio και Volkswagen Polo.

Ο Laurent Colantonio, Regional Technology Director EMEA της Goodyear τόνισε: «Η σειρά EfficientGrip Performance 2 έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα εξαιρετικό, πολυδιάστατο ελαστικό για οδηγούς μιας ευρείας γκάμας αυτοκινήτων οι οποίοι απαιτούν από τα ελαστικά τους εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση και διάρκεια ζωής, παράλληλα με αξιόπιστη απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά καταδεικνύουν ότι αυτή η βραβευμένη σειρά προϊόντων είναι έτοιμη για τον αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης. Αποδεικνύουν επίσης τη δέσμευση της Goodyear στη βιωσιμότητα. Χαιρόμαστε που οι δυνατότητες του προϊόντος φαίνονται στα αποτελέσματα της δοκιμής της ADAC, η οποία αξιολόγησε μια δημοφιλή διάσταση ελαστικού για τους οδηγούς μικρών αυτοκινήτων και χάτσμπακ».

[Πηγή: Goodyear]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube