Renault Clio: Όφελος έως €1.500 με Double Bonus

Renault Clio: Όφελος έως €1.500 με Double Bonus

Το γαλλικό best seller Renault Clio, μπορεί τώρα να γίνει δικό σου πιο εύκολα από ποτέ, με Clio Double Bonus και όφελος που φτάνει τα €1.500.

Η 5η γενιά του γαλλικού σουπερμίνι, που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης, έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό, με όπλα του την ώριμη και εντυπωσιακή σχεδίαση, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και την άνεση υψηλού επιπέδου.

Έχει άλλωστε και τη σφραγίδα του Best in Class μοντέλου στην κατηγορία του στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP, έχοντας αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων, και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και συναρπαστική πρόταση της κατηγορίας του και όχι μόνο. Σήμερα, το Renault Clio διατίθεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 SCe 75 PS, 1.0 TCe 100 PS με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT, 1.3 TCe 130 PS με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC), διπλού καυσίμου (1.0 TCe 100 LPG) και diesel (1.5 Blue dCi 85 PS & 115 PS).

Τώρα, το νέο Renault Clio μπορεί να γίνει δικό σου με το πακέτο προνομίων Double Bonus, με όφελος έως €1.500. Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιλέξει ένα καινούριο Renault Clio εξασφαλίζει:

•    Επιδότηση ανταλλαγής
•    Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
•    Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault
•    Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
•    Δωρεάν 6 μήνες ασφάλιση

Κλείσε τώρα ένα test drive με το Νέο Renault Clio για να ανακαλύψεις την ανώτερη οδηγική εμπειρία που προσφέρει, διάλεξε την έκδοση που σου ταιριάζει και κάνε το δικό σου με Clio Double Bonus στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή μέσω της ιστοσελίδας www.renault.gr.

Renault Clio Double Bonus

[Δελτίο Τύπου Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube