Ρεκόρ για την ALD Automotive

Ρεκόρ για την ALD Automotive

Ο Όμιλος ALD AUTOMOTIVE, με πλέον του ενός εκατομμυρίου αυτοκίνητα σε κυκλοφορία, φιλοδοξεί να γίνει ο πιστός συνεργάτης στη μετακίνησή σας.

Μέλος του Ομίλου Société General, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, η ALD Automotive κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της διαχείρισης στόλου οχημάτων και της λειτουργικής μίσθωσης (operational leasing) με πλήρεις υπηρεσίες.

Ο όμιλος ALD Automotive αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην παγκόσμια αγορά, κατέχοντας τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη και την τρίτη παγκοσμίως με πρωτοφανή γεωγραφική κάλυψη, βαθιά τεχνογνωσία και ισχυρή καινοτόμο προσέγγιση στην ποιότητα υπηρεσιών.

Με παρουσία στην ελληνική αγορά από το 2006 και κύκλο εργασιών 18 εκατ. ευρώ περίπου για το 2013, η ALD Automotive εδραιώνει τη θέση της στο χώρο του operational leasing, έχοντας συνεργασίες με διεθνείς και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, Γενική Διευθύντρια της ALD Automotive Ελλάδος είναι η κα Gisèle Urquia, έχοντας διατελέσει προηγουμένως Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ALD Automotive Ισπανίας.

Παρά την γενική ύφεση της αγοράς, το 2013 οι διεθνείς εταιρείες του χαρτοφυλακίου της ALD αυξήθηκαν κατά 16% όσον αφορά σε πελάτες και κατά 63% όσον αφορά σε παραδόσεις νέων αυτοκινήτων.

Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκίνητων μέσω του ALD CARMARKET, online εργαλείου της εταιρείας, βελτιώθηκαν σημαντικά. Κύριο κανάλι πωλήσεων κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους παρέμεινε η μέθοδος της ηλεκτρονικής δημοπρασίας (online bidding). Οι δημοπρασίες που δημοσιεύονται είναι απολύτως διαφανείς και οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν στα αυτοκίνητα προς πώληση παρέχονται από γνωστή διεθνή εταιρεία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας που εγγυάται την ανεξαρτησία της εμπειρογνωμοσύνης για κάθε αυτοκίνητο.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Όμιλος ALD Automotive έφτασε στις 31 Δεκεμβρίου 2013 το συμβολικό ορόσημο του ενός εκατομμυρίου οχημάτων στο δρόμο, με στόλο 1.008.040 οχήματα και ετήσια αύξηση 5,6%.

Για το 2014 αλλά και για τα έτη που ακολουθούν η ALD Automotive Ελλάδος θα παραμείνει δίπλα στους πελάτες της, συνεχίζοντας να προσφέρει TCO (Total Cost of Ownership) λύσεις βελτιστοποίησης αλλά και εξοικονόμησης κόστους.

Επίσης, η εταιρεία σχεδιάζει την παροχή νέων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, όπως την κάρτα καυσίμων και την ADL εφαρμογή για κινητά. Αναμφίβολα, η συντήρηση των οχημάτων θα συνεχίσει να παρέχεται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της κάθε μάρκας.

Η ALD Automotive σίγουρη για την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει, δεσμεύεται για το επίπεδο υπηρεσιών της και φιλοδοξεί να γίνει ο δικός σας συνεργάτης στην μετακίνησή σας.

[Πηγή ALD Automotive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube