RECOR: Η Ελληνική μπαταρία αυτοκινήτου που κατέκτησε τον κόσμο!

RECOR: Η Ελληνική μπαταρία αυτοκινήτου που κατέκτησε τον κόσμο!

Το 2022 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για την RECOR, τη μοναδική παραγωγό μπαταριών εκκίνησης μολύβδου-οξέος για αυτοκίνητα στην Ελλάδα, που από πέρυσι απέκτησε παρουσία και στην Αυστραλία.

RECOR

Πιθανώς να μην το γνωρίζετε αλλά εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο βάζουν κάθε μέρα εμπρός τον κινητήρα τους με την ελληνική μπαταρία RECOR, καθώς και ότι η ελληνική βιομηχανία έχει πλέον παρουσία σε 36 χώρες και στις 5 ηπείρους του πλανήτη!

Η Ελληνική Βιομηχανία Συσσωρευτών RECOR συνεχίζει την παράδοση της χώρας μας στην παραγωγή ποιοτικών μπαταριών εκκίνησης που βρίσκουν οπαδούς σε όλο τον κόσμο και αποτελεί μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως. 

Ιδρύθηκε το 1964 από την οικογένεια Σάκκου στην Αθήνα και το 1998, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στη συνεχώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά, η εταιρεία μετέφερε την παραγωγική της μονάδα στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

RECOR

Με την εμπειρία έξι δεκαετιών στην παραγωγή συσσωρευτών και τη συνεχή παρουσία στον κλάδο από το 1964, η Ελληνική Βιομηχανία Συσσωρευτών RECOR παράγει υψηλής ποιότητας μπαταρίες που διατίθενται σε περισσότερα από 600 σημεία στην Ελλάδα και σε 5 ηπείρους, πλέον, παγκοσμίως.

Πηγή: RECOR

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube