Ψηφιακή πλατφόρμα για αγορά μεταχειρισμένων από την CarNext

Ψηφιακή πλατφόρμα για αγορά μεταχειρισμένων από την CarNext

Το CarNext.com είναι μια νέα πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα για την αγορά υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με γρήγορο, απλό και αξιόπιστο τρόπο.

Το CarNext.com είναι η μεγαλύτερη, πανευρωπαϊκή πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ηλικίας 1‐5 ετών και προσφέρει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν περάσει επιτυχώς, από εκτεταμένη διαδικασία επιλογής. 

Κάθε αυτοκίνητο διαθέτει πλήρες ιστορικό συντήρησης, εγγύηση 12 μηνών και 14ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, επιτρέποντας στον υποψήφιο αγοραστή να αποφασίσει με σιγουριά για την επιλογή του.

Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότερα προϊόντα αγοράζονται online. Παραγγέλνουμε online την τηλεόραση μας, τα ψώνια του super market ακόμη και τον καναπέ μας. Γιατί όχι και το επόμενο μας αυτοκίνητο;

Το CarNext.com, ως μια πρωτοποριακή πλατφόρμα στη νέα εποχή της αγοράς του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα αγοράς ενός αυτοκινήτου online. Μέσω μιας απλής, γρήγορης και ασφαλούς διαδικασίας, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί ηλεκτρονικά μέσα σε 5 λεπτά και να το παραλάβει στην τοποθεσία που επιθυμεί. Στο σπίτι, στη δουλειά του ή ακόμη και στο εξοχικό του!

Όλα τα αυτοκίνητα του CarNext.com ελέγχονται σε 228 σημεία, καθαρίζονται σχολαστικά και υποβάλλονται σε επισκευές εάν χρειαστεί, προτού φθάσουν στο σημείο πώλησης. Διαθέτουν πλήρη ιστορικό service, με τακτική συντήρηση μόνο σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρήσης τους και από έναν μόνο ιδιοκτήτη. Έτσι, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ξέγνοιαστοι το όχημα που τους ενδιαφέρει ηλεκτρονικά. Και σε περίπτωση που κάποιος δεν μείνει ικανοποιημένος από την επιλογή του, μπορεί να επιστρέψει το όχημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του και να πάρει τα χρήματά του πίσω στο ακέραιο.

Το CarNext.com λειτουργεί ήδη σε 23 χώρες σε όλη την Ευρώπη και διαθέτει δίκτυο 45 καταστημάτων παράδοσης και παραλαβής, στα οποία οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν ή να λάβουν υποστήριξη από το προσωπικό.

[Πηγή CarNext.com]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube