Προσφορά για τους αναγνώστες του DRIVE

Προσφορά για τους αναγνώστες του DRIVE

Τώρα, µε την προσφορά της AUTODEAL Π. & Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ στους αναγνώστες του επετειακού Drive Magazine Νο 200, το Kia Sportage 1.6 Instyle µπορεί να γίνει δικό σου µε µόλις €16.690, κερδίζοντας έτσι €5.000 από την τιµή τιµοκαταλόγου.

Το Drive έπιασε τα 200 τεύχη και δίνει µια µοναδική ευκαιρία στους αναγνώστες του. Η AUTODEAL Π.&Ρ. ΔΑΒΑΡΗ ΑΒΕΕ, ο επίσηµος εισαγωγέας αυτοκινήτων KIA στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του επετειακού DRIVE Νο 200 να αγοράσουν το Sportage 1.6 Instyle στην προνοµιακή τιµή των €16.690. Το µόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόµενοι, είναι να εµφανιστούν σε ένα κατάστηµα του επίσηµου δικτύου της Kia µε το κουπόνι που θα βρουν στο DRIVE No 200.

Το Sportage, ένα από τα µοντέλα νέας γενιάς της Kia Motors, µε προηγµένη τεχνολογία και άριστη ποιότητα κατασκευής, διαθέτει σύγχρονο κινητήρα βενζίνης 1.600 cc, µε άµεσο ψεκασµό,135 PS και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Ένα εξαιρετικά ισορροπηµένο µοτέρ ανάµεσα στις πολύ καλές επιδόσεις και στην οικονοµία, που καταναλώνει κατά µέσο όρο 6,8 lt/100 km.

Στην πλήρως εξοπλισµένη έκδοση Instyle θα βρείτε στο βασικό εξοπλισµό ζάντες αλουµινίου 16”, cruise control, αισθητήρα βροχής, πλήρες ηχοσύστηµα mp3 µε χειριστήρια στο τιµόνι, Bluetooth µε αναγνώριση φωνής και θύρα σύνδεσης USB/ΑUX, κλιµατισµό, κεντρικό κλείδωµα, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, προβολείς οµίχλης και φώτα στροφής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube