Πρόγραμμα «Jaguar Care» για τη νέα XE

Πρόγραμμα «Jaguar Care» για τη νέα XE

H Jaguar ποντάρει όλες τις ελπίδες της στην XE προκειμένου να χτυπήσει το γερμανικό κατεστημένο στην premium μεσαία κατηγορία.

Έτσι για να δώσει στον ανταγωνισμό ένα μεγάλο χτύπημα επέλεξε να προτείνει μια ειδική προσφορά, που θα τεθεί εν ισχύ με το λανσάρισμα της XE, που την ονομάζει «Jaguar Care». Βάσει αυτής, ο αγοραστής παράλληλα με την τριετή εγγύηση θα έχει επίσης για τρία χρόνια δωρεάν συντήρηση και οδική βοήθεια, με απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων.

Η Jaguar να θυμίσουμε ότι επανέρχεται στην κατηγορία που ανήκουν οι μεσαίες μπερλίνες πολυτελείας, ένα πεδίο που είχε εγκαταλείψει από το 2008 με την κατάργηση της S-type. Το στοίχημα είναι μεγάλο για το Βρετανό κατασκευαστή που ελπίζει να κλέψει ένα αριθμό πωλήσεων από την BMW 3 Series, τη Mercedes-Benz C-Class και το Audi A4. Προφανώς και για να το κάνει χρειάζεται να αποδειχτεί σημαντική έλευση στην κατηγορία, αλλά κάποια από τα επιχειρήματά της θα μπορούσαν να γείρουν τη ζυγαριά προς το μέρος της.

Και το πρόγραμμα «Jaguar Care» που παρέχεται δωρεάν στους πελάτες είναι ένα από αυτά. Και αν ακούγεται μόνο εργαλείο του μάρκετινγκ, θεωρούμε ότι σε αυτή την κατηγορία αυτοκίνητου θα μπορούσε κάτι τέτοιο να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της και ειδικά ανάμεσα στους ανθρώπους που συνηθίζουν να επιλέγουν αυτού του τύπου αυτοκίνητα. Στα υπέρ ακόμη συγκαταλέγονται το φροντισμένο και γοητευτικό ντιζάιν και τα νέα μοτέρ της σειράς ingenium. Κατά τα λοιπά υπομονή κάνα δύο μήνες ακόμη, μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας μια Jaguar XE επί ελληνικού εδάφους για δοκιμή.

[Πηγή Jaguar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube