Πόσο κοστίζει το Renault Clio Hybrid στην Ελλάδα;

Πόσο κοστίζει το Renault Clio Hybrid στην Ελλάδα;

Οι τιμές της υβριδικής έκδοσης του Renault Clio.

H Renault ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση του νέου Clio Hybrid στην ελληνική αγορά, με τιμές που ξεκινούν από τα €24.990.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης του γαλλικού σουπερμίνι αποτελείται από βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων (90 PS), δύο ηλεκτροκινητήρες (48 PS και 20 PS), αυτόματο κιβώτιο multi mode και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 1,2 kWh. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 140 PS και τα 210 Nm που μεταδίδονται στους εμπρός τροχούς επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 9,9" και τελική ταχύτητα 186 km/h.

Παράλληλα, η Renault κάνει λόγω για ηλεκτρική οδήγηση για πάνω από το 80% των αστικών διαδρομών, κάτι που συμβάλλει σε μείωση της κατανάλωσης κατά 40%. Αυτό μεταφράζεται σε μέση κατανάλωση 4,3 lt/100km και εκπομπές CO98 g/km σύμφωνα με τον κύκλο μετρήσεων WLTP.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το υβριδικό Renault Clio E-Tech

Renault Clio Hybrid

Το Clio Hybrid διατίθεται στην ελληνική αγορά σε τρία επίπεδα εξοπλισμού. Από τη βασική έκδοση Expression Plus, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οθόνη αφής 7" με σύστημα Easy Link, αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, cruise control, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, Hill Start Assist, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, φώτα ημέρας LED, ζάντες αλουμινίου 16" κ.α.

Δείτε τις τιμές αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

ΈκδοσηΤιμή
Clio Hybrid Expression Plus€24.990
Clio Hybrid Dynamic€26.730
Clio Hybrid RS Line€27.690


[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube