Πόσο κοστίζει το βασικό Toyota Yaris;

Πόσο κοστίζει το βασικό Toyota Yaris;

Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Toyota Yaris με τον κινητήρα 1.0 VVT-i.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota, κατά τη διάρκεια της επίσημης διαδικτυακής παρουσίασης του νέου Yaris στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την τιμή της βασικής έκδοσης Active με τον κινητήρα 1.0 VVT-i (72 PS και 93 Nm) που ξεκινά από τα €13.600 ευρώ.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες εβδομάδες αργότερα από τη δημοσίευση των τιμών του νέου Yaris με τον βενζινοκινητήρα 1.5 VVT-i (121 PS και 150 Nm) το οποίο ξεκινά από τα €15.380, αλλά και τις εκδόσεις με το υβριδικό σύστημα κίνησης (116 PS και 120 Nm) από €17.170.

Η Toyota κάνει λόγο για ιδιαίτερα συμφέρουσα σχέση τιμής-αξίας, καθώς όλες οι εκδόσεις του νέου Yaris εξοπλίζονται με το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης και ασφαλείας Toyota Safety Sense 2.5 (PCS, RSA, AHB, ACC, LTA) το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το προηγμένο intelligent adaptive cruise control.

Επιπλέον ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Active περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15", φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air-condition, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές, οθόνη αφής 7" με συνδεσιμότητα Android Auto και Apple Carplay, Bluetooth, USB, 4 ηχέια, κάμερα οπισθοπορείας,. E-Call & υπηρεσίες MyT App, 7 αερόσακους (συμπεριλαμβανομένου και του κεντρικου αερόσακου) και κιτ επισκευής ελαστικού.

Toyota Yaris

Να θυμίσουμε πως η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού σουπερμίνι βασίζεται στην ολοκαίνουρια πλατφόρμα GA-B που προσφέρει μεγαλύτερη ακαμψία, χαμηλότερο κέντρο βάρους και πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Από πλευράς διαστάσεων, το Yaris έχει μήκος 3.940 (-5mm), πλάτος 1.745 (+50mm) και ύψος 1.470 mm (-40mm) ενώ το μεταξόνιο είναι 2.560 mm (+50mm). 

Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο για online παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota όσον αφορά τις εκδόσεις με τον 1.5 VVT-i  και το υβριδικό σύστημα κίνησης, ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν στους καταλόγους και οι εκδόσεις του 1.0 VVT-i. Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας Toyota Yaris πατώντας εδώ και να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ.

[Πηγή: Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube