Πιο ελκυστική από ποτέ η αγορά της Ford Mustang Mach-Ε

Πιο ελκυστική από ποτέ η αγορά της Ford Mustang Mach-Ε

H νέα Mustang Mach-E αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με την συνολική της εικόνα, όμως τώρα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον αφού είναι ετοιμοπαράδοτη και προσφέρεται και με όφελος €8.000.

Mustang Mach-E

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford, η Mustang Mach-E, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να φέρει τα πάνω-κάτω στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πέρα των δεδομένα ξεχωριστών της χαρακτηριστικών που ξεκινούν από την εντυπωσιακή της εικόνα με την κουπέ σιλουέτα και την επιβλητικότητα που αποπνέει. 

Και στο εσωτερικό της όμως, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της Ford, ακολουθώντας μια καλαίσθητη προσέγγιση, εστιασμένη σε εντυπωσιακά στοιχεία. Όπως είναι η οθόνη αφής των 15,5” του συστήματος infotainment SYNC4A, ή και ο ξεχωριστός ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 10,2”. Για να συνεχιστεί από τον πλούσιο εξοπλισμό από τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, αλλά και τον εξοπλισμό που προσφέρει  άνεση κορυφαίων επιπέδων στους επιβάτες της. 

Mustang Mach-E

Αυτό όμως που κάνει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας η Mustang Mach-E, είναι ο τρόπος που συνδυάζει την σπορ εικόνα της με την δυναμική της οδική συμπεριφορά αλλά και τις επιδόσεις που προσφέρουν τα συστήματα πρόωσης που την εφοδιάζουν. 

Και αυτό είναι κύριο χαρακτηριστικό της και στις 5 διαθέσιμες εκδόσεις της, από την μικρότερη έως και την κορυφαία GT.  

Στη χώρα μας, η νέα Mustang Mach-E καλύπτει μέσω της πλούσιας γκάμας της ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και αναγκών. Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη σε 4 εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες και κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς, προσφέροντας επιλογές για μπαταρία με χωρητικότητα 75 ή 98 kWh. 

Στην κορυφή της γκάμας της όμως βρίσκεται η 4κίνητη έκδοση GT που προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις. Από τη συνεργασία των δύο ηλεκτροκινητήρων της προκύπτει η απόδοση των 487 PS και των 860 Nm ροπής, ενώ μέσω αυτών των τιμών τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 3,7’’.

Mustang Mach-E

Σε κάθε περίπτωση, η Mustang Mach-E έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει ανάμεσα στα αυτοκίνητα της κατηγορίας, όμως τώρα αποκτά και μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον από ποτέ. Αυτό προκύπτει αρχικά από τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το οποίο προσφέρει όφελος €8.000 για όλες τις εκδόσεις της ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E, με τις τιμές της τώρα να ξεκινούν από τις €53.998. 

Επιπλέον, η Ford Motor Hellas, δίνει τώρα στην Mustang Mach-E ένα ακόμα στοιχείο που έρχεται να βάλει τέλος στις πολύμηνες αναμονές και καθυστερήσεις, διαθέτοντας για όλες τις εκδόσεις της Mach-E μεγάλο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube