Πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα μοντέλα της Audi

Πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα μοντέλα της Audi

Όλα τα μοντέλα της Audi έχουν πλέον εργοστασιακή εγγύηση για πέντε χρόνια ή 100.000 km.

Από την 1η Ιουνίου του 2014 όλα τα μοντέλα της Audi έχουν πλέον εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 100.000 km.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια το οικονομικό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αβεβαιότητα, δύο έννοιες που λειτουργούν ανασταλτικά στην απόφαση αγοράς των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτου.

Σε αυτό το περιβάλλον, οι άνθρωποι της εγχώριας αντιπροσωπείας της Audi πέτυχαν αύξηση της ικανοποίησης των πελατών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και υπηρεσιών μετά την πώληση, με σημαντική αύξηση σε όλους τους επιμέρους ποιοτικούς δείκτες. Η πελατοκεντρική προσέγγιση έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες της Audi, οι οποίοι έχουν οδηγήσει την φίρμα τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των πωλήσεων της πολυτελούς κατηγορίας, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί σημαντικά η πιστότητά τους προς το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi της Kosmocar A.E.

Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι πελάτες της Audi, την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εγχώρια αντιπροσωπεία, αλλά και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον στο οποίο δρουν , η Audi ενισχύει ακόμα περισσότερο την σχέση μαζί τους προσφέροντας σε όλα τα αυτοκίνητα Audi που θα πωλούνται από 01/06/2014 εργοστασιακή εγγύηση 5ετών ή 100.000 km. Διευκρινίζεται εδώ ότι τα χιλιόμετρα αυτά είναι σημαντικά περισσότερα από τα μέσα διανυόμενα χιλιόμετρα των πελατών της Audi σε μια 5ετία.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube