Opel: Σπέσιαλ έκδοση «120 χρόνια» για το Corsa

Opel: Σπέσιαλ έκδοση «120 χρόνια» για το Corsa

Το υπάρχον Corsa ζει την τελευταία χρονιά του στην Opel, η οποία προετοιμάζει τη νέα γενιά. Και με αυτή την ευκαιρία λανσάρει μια ειδική σειρά, αφιέρωμα στα 120 χρόνια της εταιρείας, από €12.680.

Το πρώτο αυτοκίνητο της Opel λανσαρίστηκε το 1899. Ο Γερμανός κατασκευαστής θέλησε να γιορτάσει με ξεχωριστό τρόπο τα 120 χρόνια του κλάδου των αυτοκινήτων. Οπότε τι καλύτερο από μια σπέσιαλ έκδοση ενός από τους παλαιότερους πρωταγωνιστές στον κόσμο του αυτοκινήτου. Η Opel επέλεξε λοιπόν το Corsa, που ήδη διανύει τις τελευταίες μέρες της καριέρας του, για αυτή την ειδική έκδοση αφιερωμένη στην ιστορία της φίρμας.

Τοποθετημένη πάνω από την ενδιάμεση έκδοση εξοπλισμού Enjoy, αυτή η ειδική σειρά διαθέτει σπέσιαλ ζάντες, σήμανση Opel «120 Years» στα μαρσπιέ και χρωμέ διακοσμήσεις. Τίποτα το ιδιαίτερο για αυτά τα σημαντικά γενέθλια, θα λέγαμε, αλλά το επετειακό Corsa εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα σε μερικές τεχνολογίες-μπόνους, όπως η οθόνη αφής με διαγώνιο 7”, τα αυτόματα φώτα, το βοήθημα παρκαρίσματος και το cruise control.

Η σπέσιαλ έκδοση ξεκινά από τις €12.680 για το 3θυρο 1.400άρι με τα 90 άλογα, ανεβαίνοντας στις €13.080 για το αντίστοιχο 5θυρο, αμφότερα με 6άρι χειροκίνητο σασμάν. Δείτε αναλυτικά τις τιμές στο συνημμένο αρχείο.

Να θυμίσουμε ότι το μελλοντικό Corsa βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση εξέλιξης και αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά στις αγορές στις αρχές του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube