Opel In Motion: Έχουμε εμπειρία για το σήμερα και ετοιμότητα για το αύριο

Opel In Motion: Έχουμε εμπειρία για το σήμερα και ετοιμότητα για το αύριο

Πώς θα καταφέρει η Opel In Motion να διατηρήσει την ανοδική πορεία της σε ένα μέλλον με εντελώς νέα δεδομένα για την αυτοκίνηση; Ο κος Σταμάτης Πανούσης μας δίνει τις απαντήσεις.

Opel In Motion

Από το 2011 που ιδρύθηκε, η εταιρεία In Motion είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής των μοντέλων της Opel και μέλος του επίσημου δικτύου της Opel Hellas SA. Ήδη μάλιστα από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να εδραιωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων επισκευαστών της φίρμας στην Ελλάδα.

Πίσω από την In Motion βρίσκεται ο κος Σταμάτης Πανούσης και η ομάδα συνεργατών του, με το πάθος για την αυτοκίνητο γενικά και την Opel ειδικά να τους χαρακτηρίζει συνολικά.

Πώς όμως μετατράπηκε η ιδέα της In Motion σε success story και πώς θα καταφέρει η εταιρεία να διατηρήσει την ανοδική πορεία της σε ένα μέλλον με εντελώς νέα δεδομένα για την αυτοκίνηση; Ο κος Πανούσης μας δίνει τις απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που του κάναμε.

H In Motion συμπληρώνει φέτος δώδεκα χρόνια ζωής, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργήθηκε στα χρόνια της βαθιάς οικονομικής κρίσης. Τι ακριβώς υπάρχει πίσω από αυτό το success story;
Έχουμε φτάσει πλέον στα δώδεκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας ως επίσημο μέλος του δικτύου της Opel στην Ελλάδα κι αυτό κρύβει πίσω του μεράκι και πολλή δουλειά. Η In Motion AE παρότι ξεκίνησε μέσα στην κρίση της πανδημίας, σημειώνει διαρκή ανοδική πορεία και έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλές επιχειρήσεις του χώρου μας.

Από την αρχή επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία μιας ανθρωποκεντρικής επιχείρησης με πάθος και αγάπη για το αυτοκίνητο, παράλληλα με σεβασμό προς τον πελάτη αλλά βεβαίως και τον εργαζόμενο. Η δυσχερής οικονομική κατάσταση και οι δυσκολίες στην αγορά δεν λειτούργησαν ως τροχοπέδη στα όνειρά μας.

Αντιθέτως αποτέλεσαν μια δυνατή πρόκληση έτσι ώστε με συνεχή προσπάθεια και ακριβή προγραμματισμό σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας μας, να διατηρήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών αναλλοίωτη και να ενδυναμώσουμε την εικόνα μας απέναντι στο κοινό.

Ασφαλώς, μεγάλο μέρος της επιτυχίας πιστώνεται στο έμπειρο, καταξιωμένο προσωπικό που στελεχώνει την επιχείρηση. Πολύ σημαντικό ρόλο δε, έπαιξε και το γεγονός ότι τόσο οι άμεσοι συνεργάτες μου όσο κι εγώ γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την Opel, εξαργυρώνοντας εμπειρία άνω των 20 ετών επάνω στα μοντέλα και στις τεχνολογίες της εταιρείας.

Opel In Motion

Σε ποια σημεία διαφοροποιείται η In Motion σε σχέση με τον ανταγωνισμό της;
Η διαφοροποίησή μας αφορά στην απόλυτα πελατοκεντρική πολιτική! Ο κάτοχος ενός Opel θα βρει σε εμάς την εγγυημένη ποιότητα εξυπηρέτησης και τη σιγουριά ότι θα του παραδοθεί ένα αυτοκίνητο πλήρως ελεγμένο, άρτια συντηρημένο και επισκευασμένο, οπότε ασφαλές.

Δεν είναι τυχαίο ότι μας εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρίες Leasing, καθώς και πολυεθνικές εταιρείες για την επισκευή και συντήρηση του στόλου οχημάτων τους. Επίσης μεγάλη σημασία έχει και το γεγονός ότι η In Motion έχει βραβευτεί από την Opel Hellas κι έχει πιστοποιηθεί για τις διαδικασίες λειτουργίας κατά τα πρότυπα του κατασκευαστή. Αυτό σημαίνει πως έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε σημαντικές επενδύσεις για τη συνεχή ενημέρωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας. Είναι κάτι ευδιάκριτο και στον πελάτη, από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί τις εγκαταστάσεις μας. Ένας ακόμα σημαντικό σημείο που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, είναι η προσήλωση στο σεβασμό, στη συνέπεια και τον επαγγελματισμό. Αυτές είναι οι αρχές που ορίζουν τη στρατηγική από την ίδρυσή μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Ποια η θέση της In Motion στη νέα εποχή της αυτοκίνησης; Είστε έτοιμοι για τη μετάβαση στην εξηλεκτρισμένη εποχή;
Ζούμε σε εποχές τεχνολογικών εξελίξεων που θα φέρουν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Όχι μόνο στον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα οχήματά μας αλλά και στον τρόπο που θα παρέχονται οι υπηρεσίες του κλάδου μας. Η ηλεκτροκίνηση είναι ήδη παρούσα και θα τη βιώσουμε πολύ πιο έντονα στο άμεσο μέλλον.

Όπως όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έτσι και η Opel έχει μπει δυναμικά στην ηλεκτροκίνηση, τόσο με αμιγώς ηλεκτρικά όσο και με plug-in hybrid μοντέλα. Η In Motion είναι από τις πρώτες εταιρείες του δικτύου που επένδυσαν στο αύριο της αυτοκίνησης και αυτό μας δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα. Έχουμε υιοθετήσει το σλόγκαν «Το μέλλον ανήκει σε όλους» και από αυτή την αφετηρία ξεκινήσαμε για την πιστοποιημένη υποστήριξη και στα εξηλεκτρισμένα Opel.

Έχει λοιπόν ήδη γίνει εγκατάσταση φορτιστή για ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα στο χώρο του συνεργείου, ενώ το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί επάνω στις νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτων της Opel.

Υπάρχουν νέες υπηρεσίες που ήδη προσφέρετε ή σχεδιάζετε να προσφέρετε στο άμεσο μέλλον στους πελάτες σας;
Η In Motion καλύπτει πλήρως τις after sales υπηρεσίες, εξυπηρετώντας περισσότερα από 5.500 οχήματα το χρόνο που χρειάζονται επισκευή ή προγραμματισμένη συντήρηση. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και πιστοποιημένο συνεργείο, μαζί με φανοποιείο και ένα υπερσύγχρονο βαφείο που ολοκληρώνουν τις πιο δύσκολες και λεπτές εργασίες σε εργοστασιακό επίπεδο ποιότητας.

Όμως πάνω από όλα προχωράμε: Εκτός από τις νέες υπηρεσίες φόρτισης και εξυπηρέτησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ήδη αναφέραμε, το 2021 μπήκαμε δυναμικά και στην πώληση ποιοτικών και αυστηρά ελεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η πλειονότητά τους είναι αυτοκίνητα πελατών μας των οποίων τη «διαδρομή» γνωρίζουμε από την αρχή, και τα οποία έχουν συντηρηθεί στις εγκαταστάσεις μας ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε γι’ αυτά.

Opel In Motion

Ποιο είναι το όραμα της In Motion για την ερχόμενη δεκαετία;
Δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλάμε για το μέλλον, ειδικά την τρέχουσα περίοδο που είναι εντελώς αχαρτογράφητη και απρόβλεπτη. Το σίγουρο είναι πως παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε την πορεία της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

Ως διευθύνων σύμβουλος της In Motion, θα ήθελα ύστερα από δέκα χρόνια η εταιρεία να είναι το ίδιο δυνατή και οργανωμένη, πιστή στις αξίες και στις αρχές με τις οποίες ιδρύθηκε και πορεύεται. Να αποτελούμε σημείο αναφοράς στον χώρο του after sales, συνεχίζοντας να επενδύουμε στο προσωπικό μας. Διότι η μεγαλύτερη επένδυση της Ιn Μotion είναι το προσωπικό της, με το οποίο αισθανόμαστε μια μεγάλη «οικογένεια», η οποία επεκτείνεται με νέους ανθρώπους που έχουν φρέσκες ιδέες και άρτια εκπαίδευση, έτσι ώστε για να προχωρήσουμε στο μέλλον με αξιώσεις.

Opel In Motion

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube