Το Opel Corsa σταθερά πρώτο στην προτίμηση των εταιρειών

Το Opel Corsa σταθερά πρώτο στην προτίμηση των εταιρειών

Την επιτυχία του Opel Corsa πλαισιώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, καθιστώντας την Opel τον απόλυτο ηγέτη στις εταιρικές πωλήσεις στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς.

Opel Corsa

Το Opel Corsa αποδείχτηκε το αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών στο πρώτο τετράμηνο του 2023 κατακτώντας μερίδιο αγοράς 10,7%  στο κανάλι των εταιρικών πωλήσεων με 2.776 ταξινομήσεις. Μάλιστα, η αύξηση των πωλήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022 ξεπερνά το 224%.

Την επιτυχία του Corsa πλαισιώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, καθιστώντας την Opel τον απόλυτο ηγέτη στις εταιρικές πωλήσεις στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς.

Tο Corsa αποτελεί προσωπική επιλογή των τελικών χρηστών χάρη στη μοντέρνα, δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες του, το χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που εισάγει στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.  

Opel Corsa

Επιπλέον, το γεγονός ότι το Opel Corsa είναι η κορυφαία επιλογή των εταιρειών συνίσταται σε πλήθος παραγόντων μεταξύ των οποίων η αξιοπιστία, οι υψηλές υπολειμματικές αξίες, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, πρωτίστως όμως οι εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel, καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση Aftersales πανελλαδικά.

Στην μεγάλη αυτή επιτυχία έχει συμβάλει και το Corsa-e το  οποίο επίσης κυριαρχεί στις εταιρικές ταξινομήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, με μερίδιο που ξεπερνά το 75%. Η ηλεκτρική αυτονομία των 353 km, αλλά και οι φορολογικές ελαφρύνσεις/απαλλαγές, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προτίμηση των τελικών χρηστών.

Πηγή: Opel

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube