Opel: Από 20.300 ευρώ το νέο Astra Sports Tourer

Opel: Από 20.300 ευρώ το νέο Astra Sports Tourer

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση της στέισον βάγκον έκδοσης του Astra.

Σε ανακοίνωση τιμών και επιπέδων εξοπλισμού για την πρακτική Sports Tourer έκδοση του Astra, προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Opel.

Πιο αναλυτικά, το νέο Opel Astra Sports Tourer προσφέρεται σε μία έκδοση κινητήρα βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Η βενζινοκίνητη έκδοση εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο 1.000άρη των 105 ίππων που συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις διατίθενται με τον 1.6 CDTI των 110 και των 136 ίππων, καθώς και με τον καινούριο 1.6 CDTI BiTurbo των 160 ίππων. Όλες οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, με την έκδοση των 136 ίππων να έχει την δυνατότητα να εφοδιαστεί και με αυτόματο.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι τρεις και δεν συνδυάζονται με όλες τις εκδόσεις κινητήρα, με το βασικό Business να διαθέτει έξι αερόσακους, ESP, σύστημα αποσπώμενων πεντάλ, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, cruise control, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων IntelliLink με χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστής ταξιδίου, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο τιμόνι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, φώτα ημέρας τύπου LED, ράγες οροφής, αεροτομή και ζάντες αλουμινίου 16”.

Οι τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα 20.300 ευρώ και για τις πετρελαιοκίνητες από τα 21.100, ενώ όσοι θέλετε να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Opel Astra Sports Tourer μπορείτε δείτε το συνημμένο αρχείο.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube