ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε.: Νέα έκθεση Peugeot, Citroën, DS Automobiles,Οpel στη Λεωφόρο Συγγρού

ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε.: Νέα έκθεση Peugeot, Citroën, DS Automobiles,Οpel στη Λεωφόρο Συγγρού

Σε μια έκταση 1.300 τμ φιλοξενείται το νέο υπερσύγχρονο συγκρότημα πωλήσεων για τα νότια προάστια της Αττικής.

Ο Όμιλος Συγγελίδη καλωσορίζει στο επίσημο δίκτυο διανομέων των Peugeot / Citroën / DS Automobiles και Οpel, την ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε., επί της Λεωφ. Συγγρού 196, στην Καλλιθέα. 

Το νέο, υπερσύγχρονο συγκρότημα πωλήσεων που εκτείνεται σε επιφάνεια 1.300 τ.μ,  αποτελεί μια έκθεση αυτοκινήτων - κόσμημα για τα νότια προάστια της Αττικής, υποδεχόμενο τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων, σε ένα άνετο και υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον, που διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης των πελατών του.

tsapalos

Οι εγκαταστάσεις της ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε., φιλοξενούν εκθέματα από όλα τα νέα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα των Peugeot / Citroën/ DS Automobiles και Opel και διαθέτει πλέον ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων για δοκιμαστική οδήγηση (Test Drive). 

tsapalos

Η ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε,  φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών της, καθώς προσφέρει μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης, που εκτείνεται από την πλήρη παρουσίαση της γκάμας τόσο των επιβατικών, όσο και των επαγγελματικών αυτοκινήτων των προαναφερόμενων μαρκών, μέχρι και την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών για εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων. 

tsapalos

Το ωράριο λειτουργίας του συγκροτήματος πωλήσεων της ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε είναι 10:00 – 20:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00 – 15:00 το Σάββατο, με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9533305.  

tsapalos

H εταιρία Ωμέγα Ελλάς ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια με 2 κάθετα συγκροτήματα Citroen στη Λεωφ. Κηφισού και στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία 10 έτη είναι πρώτη σε λιανικές πωλήσεις Citroën.

Η εταιρία Τσάπαλος ΑΕ έχει 25 έτη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου με πολλές διακρίσεις κατά καιρούς στις πωλήσεις και το After Sales επί της Λεωφ. Συγγρού αλλά και στο Μοσχάτο.

Η σύμπραξη των 2 αυτών εταιριών σηματοδοτεί τη νέα εποχή του “ Multibrand”  με κατεύθυνση την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube