Όλα τα επαγγελματικά μοντέλα της FIAT με προνομιακούς όρους

Όλα τα επαγγελματικά μοντέλα της FIAT με προνομιακούς όρους

Υποστηρίζοντας τις ανάγκες του επαγγελματία, η FIAT Professional εφαρμόζει νέες προωθητικές ενέργειες που κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση στις υπηρεσίες των μοντέλων της, Fiorino, Doblò, Scudo και Ducato.

FIAT Professional

Οι εν λόγω ενέργειες της FIAT περιλαμβάνουν χαμηλή προκαταβολή από 25%, αποπληρωμή σε έως 48 μηνιαίες δόσεις και ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9%.

Έτσι, με χαμηλό αρχικό κεφάλαιο που δεν πιέζει τη ρευστότητα της επιχείρησης, ο εκάστοτε επαγγελματίας αποκτά το ιδανικό FIAT Professional για τις ανάγκες του. Όποιο κι εάν επιλέξει, είναι δεδομένη η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε κάθε τομέα, ο πλούσιος εξοπλισμός, η κορυφαία αξιοπιστία και βέβαια η υποστήριξη ενός δικτύου με πανελλαδική κάλυψη και άψογη κατάρτιση.

Tα επαγγελματικά μοντέλα της FIAT προσφέρονται με επιτόκιο 3,9% και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο που ενισχύεται από τις τρέχουσες εκπτώσεις και διευρύνεται από την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 km) για τα μηχανικά μέρη και την 5ετή οδική βοήθεια, στοιχεία που διαμορφώνουν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube