Οι τιμές του φρεσκαρισμένου Honda CR-V e:HEV στην Ελλάδα

Οι τιμές του φρεσκαρισμένου Honda CR-V e:HEV στην Ελλάδα

Το υβριδικό Honda CR-V απέκτησε την ονομασία e:HEV μαζί με νέα έκδοση Sport Line.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τη διάθεση του υβριδικού Honda CR-V e:HEV που φρεσκάρεται ελαφρώς και αποκτά κοινό όνομα (e:HEV) με τα υπόλοιπα υβριδικά μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.

Εκτός από την ονομασία e:HEV που χαρακτηρίζει πλέον ολόκληρη την εξηλεκτρισμένη γκάμα της Honda, το CR-V απέκτησε νέα σχέδια τροχών αλουμινίου, μικρές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και νέα έκδοση Sport Line. Η τελευταία χαρακτρίζεται από τις εξωτερικές αποχρώσεις Crystal Black Pearl ή Platinum White Pearl σε συνδυασμό με σκουρόχρωμες διακοσμητικές πινελιές (προβολείς, καθρέφτες, χρωμιωμένα πλαίσια), τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 18" και το ασημί φινίρισμα σε κεντρική κονσόλα, πόρτες και ταμπλό. Άλλες αναβαθμίσεις αφορούν την έκδοση Elegance μου έχει φιμέ κρύσταλλα και την έκδοση Executive που διαθέτει θήκη ασύρματης φόρτισης smartphone.

Honda

Το γνωστό υβριδικό σύστημα κίνησης του CR-V με τεχνολογία i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive system), αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, μια υπολογιστική μονάδα και έναν 2.0 i-VTEC που συνδέεται με τους τροχούς μόνο «on demand» με μετάδοση μιας σχέσης και ένα σετ συμπλεκτών. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 184 PS και ο βενζινοκινητήρας 145 PS επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8,6" για την προσθιοκίνητη έκδοση και από 8,9" για το AWD, ενώ η η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 km/h. Οι εκπομπές CO2 κατά WLTP, διαμορφώνονται από 151 g/km μέχρι 163 g/km ενώ η μέση κατανάλωση κυμαίνεται από 6,6 lt/100 km μέχρι 7,2 lt/100km ανάλογα με την έκδοση.

Αναλυτικά, οι τιμές όλων των εκδόσεων του Honda CR-V e:HEV αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Όπως θα παρατηρήσετε, το φρεσκαρισμένο μοντέλο είναι πιο προσιτό από τον προκάτοχό του, με τη βασική έκδοση του 2021 να είναι κατά €2290 φθηνότερη σε σύγκριση με την αντίστοιχη έκδοση του 2020.

 Έκδοση Τιμή 
 Comfort 2WD  €37.700 
 Elegance 2WD/4WD  από €41.700 
 Sport Line 2WD/4WD  από €43.700 
 Lifestyle 4WD  €48.500 
 Executive 4WD  €51.500 


[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube