Oι τιμές των Porsche Cayenne και Cayenne Coupé στην Ελλάδα

Oι τιμές των Porsche Cayenne και Cayenne Coupé στην Ελλάδα

Οι ανανεωμένες Porsche Cayenne και Cayenne Coupé με αναβαθμίσεις ουσίας σε σχεδίαση και σε τεχνικό τομέα, ξεκίνησαν την εμπορική τους πορεία στη χώρα μας.

Porsche Cayenne

Οι ριζικά αναβαθμισμένες Porsche Cayenne και Cayenne Coupé είναι πλέον διαθέσιμες για παραγγελία και στην ελληνική αγορά.

Εξωτερικά, το γερμανικό SUV απέκτησε νέο προφυλακτήρα εμπρός, ελαφρώς ανασχεδιασμένους προβολείς, πιο έντονα τόξα στα φτερά και αναθεωρημένο πίσω μέρος, με νέα φωτιστικά σώματα και την πινακίδα κυκλοφορίας, πλέον, στον προφυλακτήρα.

Porsche Cayenne

Το εσωτερικό της εμπνέεται σχεδιαστικά από την ηλεκτρική Taycan. Φέρει τις ίδιες κυρτές οθόνες, με αυτήν του πίνακα οργάνων να είναι διαγωνίου 12,6’’, η κεντρική του συστήματος πολυμέσων έχει διαγώνιο 12,3’’, ενώ η προαιρετική οθόνη του συνεπιβάτη, φθάνει τις 10,9΄΄.

Παράλληλα, η νέα Cayenne δέχθηκε αναθεωρήσεις στο σύστημα της ανάρτησης με νέες ρυθμίσεις στην απόσβεση των αμορτισέρ (με τεχνολογία δύο βαλβίδων και ξεχωριστά στάδια επαναφοράς/συμπίεσης), ενώ όλες οι εκδόσεις τις εμπλουτίζονται με το σύστημα Active Suspension Management. 

Porsche Cayenne

Κάτω από το καπό, στη βάση της γκάμας βρίσκεται ένας 3.0 lt V6 που αποδίδει πλέον 353 PS και 499 Nm ροπής. O ίδιος κινητήρας αποτελεί το θερμικό μέρος της Cayenne E-Hybrid, η οποία όμως στην ανανεωμένη εκδοχή της φέρει μια μεγαλύτερη μπαταρία (για υψηλότερη ηλεκτρική αυτονομία), της τάξεως των 25,9 kWh (έναντι 17,9 kWh), με τη συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται στους 469 PS.

Όσο για την Cayenne S, ο twin-turbo V6 κινητήρας της προκάτοχης γενιάς δίνει τη θέση του στον twin-turbo V8, ο οποίος προσφέρει σε σχέση με το παρελθόν 34 επιπλέον ίππους και 50 Nm ροπής, με την ιπποδύναμη του μοντέλου να φθάνει τους 474 PS με 599 Nm ροπής. Τα πρώτα 0-100 km/h επιτυγχάνονται σε 4.6’’ και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 270 km/h.

Porsche Cayenne

H τιμή εκκίνησης της νέας Porsche Cayenne στην Ελλάδα είναι οι €115.700 για την έκδοση E-Hybrid με την Cayenne Coupé να ξεκινά από τις €119.100, επίσης για την υβριδική έκδοση E-Hybrid.

Porsche Cayenne
Έκδοση Τιμή
Cayenne €131.950
Cayenne E-Hybrid €115.700
Cayenne S €158.570
Porsche Cayenne Coupé
ΈκδοσηΤιμή
Cayenne Coupé€138.060
Cayenne E-Hybrid Coupé €119.100
Cayenne S Coupé€166.640

 

Πηγή: Porsche

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube