Οι νέες προσφορές της Citroën σπέρνουν χαμόγελα!

Οι νέες προσφορές της Citroën σπέρνουν χαμόγελα!

Με τη νέα προωθητική ενέργεια Citroën Smile Days, η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroën προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα μοντέλα της σε μοναδικές τιμές και με πολλά προνόμια.

Με σκοπό να επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο όσων αναζητούν το επόμενο καινούργιο αυτοκίνητό τους, η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroën λανσάρει μια νέα προωθητική ενέργεια, τη Citroën Smile Days, που εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια σε όποιον θέλει να αποκτήσει κάποιο από τα μοντέλα της. 

Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα Citroën Smile Days, προσφέρει εκπτώσεις που ανάλογα το μοντέλο φτάνουν έως και τα €2.500. Οι προνομιακές τιμές του νέου προγράμματος συνδυάζονται με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση και αφορούν το σύνολο των μοντέλων της γαλλικής φίρμας, συμπεριλαμβανομένου και του ολοκαίνουργιου Citroen C4 C-Cross τόσο στις βενζινοκίνητες και ντίζελ εκδόσεις του, όσο και την αμιγώς ηλεκτροκίνητη.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën.

[Πηγή: Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube