Ο Valentino Rossi νέος πρεσβευτής μάρκας για το Opel Adam

Ο Valentino Rossi νέος πρεσβευτής μάρκας για το Opel Adam

Ο Valentino Rossi είναι ο νέος πρεσβευτής μάρκας για το Opel Adam στην Ιταλία. Ο παγκοσμίου φήμης Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP  είναι ο πρωταγωνιστής μιας ευρέως φάσματος καμπάνιας επικοινωνίας με έμφαση στα κοινά χαρακτηριστικά του Adam και του Valentino: ισχυρή προσωπικότητα, δημιουργικότητα, δυναμισμός, μέγιστη ακρίβεια.

Με την τολμηρή, αντισυμβατική και απόλυτα μοναδική του εμφάνιση, το Adam μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ιταλό πρωταθλητή μοτοσικλετών. Η καμπάνια καλύπτει παραδοσιακά και ψηφιακά μέσα επικοινωνίας από τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ μέχρι καταχωρήσεις σε έντυπα, προωθητικές ενέργειες και παρουσία σε social media.

«Ο Valentino Rossi είναι ο τέλειος πρεσβευτής για το Adam: ανέμελος, κεφάτος, αντισυμβατικός, πάντα σε κίνηση – όπως το Opel Adam μας. Ταυτόχρονα, πολύ σχολαστικός, προσεκτικός, απαιτεί και ενεργεί με μέγιστη ακρίβεια, όπως ακριβώς η Γερμανική μηχανολογία που αποτελεί τη βασική αξία όλων των αυτοκινήτων μας» σχολιάζει ο Roberto Matteucci, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Italia. «Η επιλογή του Valentino Rossi για το Adam επιβεβαιώνει την επιθυμία και δέσμευσή μας να διαμορφώσουμε μία νέα προσωπικότητα για τα αυτοκίνητά μας, διατηρώντας παράλληλα την έμφαση στη Γερμανική μηχανολογική ακρίβεια» δήλωσε ο Matteucci.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube