Nissan All Clear Service για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Nissan All Clear Service για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Με το πρόγραμμα Nissan All Clear Service, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan παρέχει δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο και σημαντικές εκπτώσεις στους πελάτες της.

Μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος ελέγχου Nissan All Clear Service, το τμήμα After Sales Service της ελληνικής αντιπροσωπείας Nissan προσφέρει δωρεάν έλεγχο ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, αλλά και μοναδικές εκπτώσεις για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας. 

Πιο συγκεκριμένα η νέα προσφορά της Nissan προβλέπει για όλους τους κατόχους Nissan δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 25 σημείων, αλλά και: 

• Για 1η φορά 25% έκπτωση και ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης).

• Δωρεάν Οδική Βοήθεια για ένα έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη.

H πραγματοποίηση ενός δωρεάν τεχνικού ελέγχου στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθούμε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και αυτό το καλοκαίρι. 

Για αυτό θα φροντίσει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα Nissan All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Nissan

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube