Nissan All Clear Service, δωρεάν χειμερινή φροντίδα για το Nissan σας

Nissan All Clear Service, δωρεάν χειμερινή φροντίδα για το Nissan σας

Με το πρόγραμμα Nissan All Clear Service, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan παρέχει δωρεάν χειμερινό έλεγχο και σημαντικές προσφορές για το αυτοκίνητό σας, με γνώμονα πάντα την μέγιστη δική σας ασφάλεια.

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών Nissan All Clear Service, το τμήμα After Sales Service της ελληνικής αντιπροσωπείας Nissan προσφέρει έναν δωρεάν έλεγχο ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, αλλά και μοναδικά οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας. 

Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία με το πρόγραμμα Nissan All Clear Service σας προσφέρει: 
• 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά service. 
• Δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων.
• Δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για το χειμερινό πρόγραμμα προσφορών Nissan All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Nissan All Clear Service

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube