Nissan Afrer Sales Service, με μεγάλες προσφορές

Nissan Afrer Sales Service, με μεγάλες προσφορές

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan προσφέρει Ολική Προστασία για όλα τα μοντέλα της, και για πρώτη φορά δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο σε όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα Nissan.

Nissan Qashqai

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική εισαγωγική, οι πελάτες της Nissan έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων και δωρεάν διαγωνιστικό έλεγχο σε όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα της μάρκας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και προσφέρεται έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά service (περιλαμβάνονται: λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό, AdBlue, υγρά φρένων, βαλβολίνες, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων) και στα ανταλλακτικά επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης).

Η Nissan, μέσα από το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει μια σειρά από προσφορές, όπως ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος αλλά και ο δωρεάν διαγωνιστικός έλεγχος σε όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα της μάρκας

Nissan X-Trail

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και 20% έκπτωση στα γνήσια αξεσουάρ Nissan, καθώς και δωρεάν Nissan Assistance για ένα έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη.

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την χειμερινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στo www.nissan.gr.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube