Νέος τιμοκατάλογος Dacia

Νέος τιμοκατάλογος Dacia

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Dacia ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις των ανανεωμένων Sandero, Sandero Stepway και Duster.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων εξοπλισμού και κινητήρα για τα ανανεωμένα μοντέλα της Dacia προχώρησε η TEOREN MOTORS.

Πιο αναλυτικά, το πιο προσιτό μοντέλο της Dacia, το Sandero, διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα και δύο επίπεδα εξοπλισμού. Η βασική έκδοση αφορά τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 SCe που αποδίδει 75 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί και με τα δύο επίπεδα εξοπλισμού, Life και Style, και ακολουθεί η πετρελαιοκίνητη με τον 4κύλιδρο 1.5 dCi με την ίδια ισχύ και προσφέρεται μόνο με την πλουσιότερη Style.

Η γκάμα του περιπετειώδους Sandero Stepway αποτελείται από δύο εκδόσεις κινητήρα και τρία επίπεδα εξοπλισμού. Η βενζινοκίνητη επιλογή αφορά τον 3κύλινδρο TCe με 90 ίππους και η πετρελαιοκίνητη τον 1.5 dCi 90 PS. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία, Life, Style και Style Easy-R, και μπορούν να συνδυαστούν με τις δύο εκδόσεις κινητήρα.

Στην περίπτωση του Duster, η γκάμα κινητήρων αποτελείται από δύο βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαίου. Η βασική έκδοση κινητήρα βενζίνης είναι με τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.6 με 115 ίππους και ακολουθείται από τον 4κύλινδρο 1.2 TCe των 125 ίππων. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση εξοπλίζεται με τον 4κύλινδρο 1.5 dCi των 110 ίππων. Όλες οι εκδόσεις κινητήρα μπορούν να εφοδιαστούν με σύστημα τετρακίνησης, ενώ ο 1.5 dCi μπορεί πλέον να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Από πλευράς εξοπλισμού, η βασική έκδοση βενζίνης και αυτή του πετρελαίου μπορούν να συνδυαστούν με τις εκδόσεις Ambiance και Sportive, ενώ η 1.2 τούρμπο μόνο με το επίπεδο Brave.

Οι τιμές για το Sandero ξεκινούν από τα €9.490, για το Sandero Stepway από τα €11.190 και για το Duster από τα €13.670. Επιπλέον, και τα τρία μοντέλα καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 3 χρόνια οδικής βοήθειας.

Για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές των ανανεωμένων μοντέλων της Dacia, ανοίξτε ή κατεβάστε τα επισυναπτόμενα αρχεία pdf.

[Πηγή: Dacia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube