Νέο Yokohama Geolandar M/T G003

Νέο Yokohama Geolandar M/T G003

Η Yokohama εμπλουτίζει τη γκάμα της σειράς “Geolandar” με ένα νέο Mud Terrain ελαστικό τεσσάρων εποχών για SUV και Pick-up.

Το νέο ελαστικό με την κωδική ονομασία "Geolandar M/T G003", έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας μετά την παρουσίασή του στο εξωτερικό και θα είναι διαθέσιμο σε 37 διαστάσεις, από 15 έως και 20 ίντσες.

Το ολοκαίνουργιο ελαστικό "Geolandar M/T G003" της Yokohama είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις της εκτός δρόμου οδήγησης και εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια, ενώ αποτελεί και το νεότερο μέλος της σκληροτράχηλης σειράς ελαστικών Geolandar της Yokohama.

Με μελετημένο σχεδιασμό πλευρικού τοιχώματος, τεχνολογία GEO-SHIELD, που δημιουργεί ένα ισχυρότερο ελαστικό ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες εκτός δρόμου, και μια ειδική ένωση τριπλού πολυμερούς, το "Geolandar M/T G003" προκαλεί με την όψη του.Geolandar M/T G003

Προσφέρει μέγιστη απόδοση και πρόσφυση σε όλα τα εδάφη, από την καθημερινή οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, έως και σε απότομα βράχια, λασπώδη μονοπάτια και αμμουδιές.

Σχεδιασμένη με απόλυτο κριτήριο την υψηλή απόδοση, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της Yokohama έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του εκάστοτε αυτοκινήτου. Η ακρίβεια στις στροφές, η ασφάλεια, η υψηλή πρόσφυση και η πλούσια αίσθηση του δρόμου που φτάνει στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των υψηλής τεχνολογίας ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

[Πηγή: Yokohama]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube