Νέο Suzuki Vitara: Αναλυτικά οι τιμές και οι εκδόσεις του για την ελληνική αγορά

Νέο Suzuki Vitara: Αναλυτικά οι τιμές και οι εκδόσεις του για την ελληνική αγορά

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού του νέου Suzuki Vitara.

Σε ανακοίνωση τιμών και επιπέδων εξοπλισμού για τη νέα γενιά του Vitara, προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki.

Το νέο Suzuki Vitara τοποθετείτε στην γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας κάτω από το SX4 S-Cross, αλλά διατηρεί την πιο off road εμφάνιση και είναι μικρότερο, με μήκος που φτάνει τα 4,17 m, πλάτος 1,77 m και ύψος 1,61 m. Το μεταξόνιό του είναι ακριβώς 2,5 m, δηλαδή 10 cm πιο κοντό από του SX4 S-Cross, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 375 lt με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων σε κατακόρυφη θέση.

Η γκάμα κινητήρων με τους οποίους θα διατίθεται το Vitara περιλαμβάνει έναν βενζινοκινητήρα 1.6 VVT με 120 PS στις 6.000 rpm και 15,9 kgm στις 4.400 rpm που συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο, και έναν turbodiesel 1.6 DDiS επίσης 120 ίππων αλλά με ροπή 32,6 kgm από τις 1.750 rpm, που διατίθεται αποκλειστικά με χειροκίνητο 6άρι. Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα τετρακίνησης AllGrip.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι τρεις (GL, GL+ και GLX), με τις GL και GL+ να εφοδιάζουν τις δικίνητες εκδόσεις και τις GL+ και GLX τις τετρακίνητες. Το βασικό επίπεδο εξοπλισμού GL περιλαμβάνει εφτά αερόσακους μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού, ESP, Hill Hold Assist, σύστημα stop/start, κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, υποβοηθούμενο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα, ράδιο CD MP3, ασύρματη επικοινωνία Bluetooth και κιτ επιδιόρθωσης ελαστικού.

Το αμέσως πλουσιότερο επίπεδο GL+ διαθέτει επιπλέον, cruise control, αυτόματο κλιματισμό, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, θερμαινόμενους καθρέφτες, οθόνη αφής 7” με κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, φιμέ πίσω παράθυρα, ράγες οροφής σε ασημί χρώμα, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 17”. Στις τετρακίνητες εκδόσεις προσφέρονται ακόμα το σύστημα ελέγχου κατάβασης και το Radar Brake Support.

Η κορυφαία έκδοσης GLX προσφέρει επιπλέον της GL+, προβολείς LED, σύστημα πλοήγησης, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αισθητήρες παρκαρίσματος, keyless entry, αισθητήρα βροχής και φώτων και επενδύσεις καθισμάτων suede.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο Vitara μπορεί να διατεθεί με διχρωμία στο αμάξωμα (εκδόσεις GL+ και GLX) με κόστος 800 ευρώ, πακέτο Rugged με 590 ευρώ και πανοραμική ηλιοροφή (μόνο στα 4WD) με 1.000 ευρώ. Επίσης, για παραγγελίες μέχρι 29 Μαρτίου προσφέρεται με δωρεάν service για τρία χρόνια.

Κινητήρας / ΕξοπλισμόςGLGL+GLX
1.6 VVT€ 15.560€ 17.360-
1.6 VVT 4WD-€ 19.660€ 21.860
1.6 DDIS€ 18.260€ 20.060-
1.6 DDIS 4WD-€ 22.360€ 24.560

Οι τιμές περιλαμβάνουν προσφορά Easy Bonus και όφελος απόσυρσης

[Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube