Νέο Suzuki SX4 S-Cross από 16.870 ευρώ

Νέο Suzuki SX4 S-Cross από 16.870 ευρώ

Στις εκθέσεις της φίρμας βρίσκεται το νέο Crossover

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου Crossover της Suzuki, του SX4 S-Cross, με την γκάμα να περιλαμβάνει τρία επίπεδα εξοπλισμού, δύο εκδόσεις κινητήρα και επιλογή μεταξύ δικίνητου και τετρακίνητου. Το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP 4WD διαθέτει τέσσερις λειτουργίες για να επιλέξετε (Auto, Sport, Snow και Lock), ανάλογα με το τερέν και τις συνθήκες κίνησης.

Πιο αναλυτικά, οι κινητήρες που εξοπλίζουν το νέο SX4 S-Cross είναι ένας βενζίνης και ένας πετρελαίου στα 1,6 λίτρα. Και οι δύο αποδίδουν 120 ίππους, με την ροπή για τον βενζινοκινητήρα να είναι 15,9 kgm και για τον τουρμποντίζελ 32,6 kgm. Ο κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και ο πετρελαίου με ένα 6 σχέσεων. Ο βενζινοκινητήρας όμως μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο CVT 7 σχέσεων με επιπλέον κόστος 1.700 ευρώ.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία: GL, GL+ και GLX. Τα δύο πρώτα μπορούν να εφοδιάσουν τις δικίνητες εκδόσεις, ενώ τα δύο πλουσιότερα τις τετρακίνητες. Από το βασική κιόλας έκδοση εξοπλισμού GL συναντάμε επτά αερόσακους μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού, ESP, κλιματισμό, υποβοηθούμενο τιμόνι, cruise control, μαύρα προστατευτικά πλαστικά, ράδιο CD MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Η αμέσως πλουσιότερη GL+ περιλαμβάνει επιπλέον της βασικής αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενους καθρέφτες, γκρι προστατευτικά πλαστικά, δερμάτινη επένδυση τιμονιού, keyless entry με start button, Hill Holder, προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, ασύρματη επικοινωνία μέσω ηχοσυστήματος, ασημί ράγες οροφής και ζάντες αλουμινίου.

Η πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού GLX προσφέρει επιπλέον της GL+ φώτα xenon με LED ημέρας, αισθητήρα βροχής και φώτων και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Η τιμή για την βασική βενζινοκίνητη δικίνητη έκδοση έχει καθοριστεί στις 16.870 ευρώ και για την αντίστοιχη πετρελαιοκίνητη στις 20.570, πάντα σε συνδυασμό με όφελος απόσυρσης. Η τιμή για τις τετρακίνητες εκδόσεις με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού GL+ έχει καθοριστεί στις 20.570 ευρώ για το βενζινοκίνητο και στις 24.270 ευρώ για το πετρελαιοκίνητο. Αναλυτικότερα οι τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού στο link που ακολουθεί.

[Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube