To νέο Qashqai έφτασε στις εκθέσεις της Nissan

To νέο Qashqai έφτασε στις εκθέσεις της Nissan

Η ολοκαίνουργια τρίτη γενιά του Qashqai, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Ξεκινά και επίσημα η εμπορική διάθεση του ολοκαίνουργιου Nissan Qashqai στη χώρα μας, με τους υποψήφιους αγοραστές πέρα από τη δυνατότητα παραγγελίας, να έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν το νέο ιαπωνικό SUV και από κοντά, σε μια από τις εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan σε όλη την Ελλάδα. 

Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία που έμελλε να ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πουλήσει στη χώρα μας περίπου 40.000 αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του. 

Στη νέα γενιά, η Nissan έχει διατηρήσει τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών του Qashqai: κομψός σχεδιασμός, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία. 

Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, ενός προτύπου προηγμένης μηχανικής, καινοτομίας και προηγμένης τεχνολογίας, το νέο Qashqai θα ανεβάσει και πάλι πολύ ψηλά  τον πήχη στην κατηγορία των SUV/crossover, με όσους το αποκτήσουν να απολαμβάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai προσφέρει έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και  εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου. 

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% «εξηλεκτρισμένες» πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.
 
Με δικίνητες και τετρακίνητες, που θα συνδυάζονται με χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το νέο Qashqai φιλοδοξεί να καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση των υποψήφιων αγοραστών του, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.

Με τις τιμές του νέου Nissan Qashqai να ξεκινούν από τις €24.490, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα για το νέο μοντέλο εδώ ή στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube